NOVOSTI

← Povratak na Novosti

Objavljen Javni poziv za sufinanciranje projekata za poboljšanje infrastrukture na područjima naseljenim pripadnicima nacionalnih manjina

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije objavilo je Javni poziv za iskaz interesa za sufinanciranje projekata u 2019. godini prema Programu za poboljšanje infrastrukture na područjima naseljenim pripadnicima nacionalnih manjina.

Program predstavlja podršku onim područjima jedinica lokalne samouprave koja ulaze u prve četiri skupine prema vrijednosti indeksa razvijenosti i s udjelom više od 5% u stanovništvu pripadnika nacionalnih manjina prema Popisu stanovništva 2011.

Zahtjev za dodjelu sredstava mogu podnijeti sve jedinice lokalne samouprave koje ispunjavaju prethodno navedene uvijete.

Prihvatljivi su objekti javne namjene u vlasništvu podnositelja zahtjeva ili objekti u vlasništvu pravnih subjekata čiji je osnivač podnositelj zahtjeva, a na raspolaganju su široj lokalnoj zajednici.

Prihvatljivi su troškovi nastali u razdoblju od 01.01.2019. do 31.12.2019. godine.

Rok za podnošenje zahtjeva za dodjelu sredstava je 30. rujna 2019. godine.

Više o Javnom pozivu te popratnoj dokumentaciji možete pročitati ovdje.

OBJAVLJENO 2. rujna, 2019 u kategoriji Uncategorized
PODIJELI
TAGOVI

Catchable fatal error: Object of class stdClass could not be converted to string in /home/ravidra/public_html/wp-includes/l10n.php on line 1165