NOVOSTI

← Povratak na Novosti

Objavljen Javni poziv za sufinanciranje projekata za poboljšanje infrastrukture na područjima naseljenim pripadnicima nacionalnih manjina

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije objavilo je Javni poziv za iskaz interesa za sufinanciranje projekata u 2019. godini prema Programu za poboljšanje infrastrukture na područjima naseljenim pripadnicima nacionalnih manjina windows api 다운로드.

Program predstavlja podršku onim područjima jedinica lokalne samouprave koja ulaze u prve četiri skupine prema vrijednosti indeksa razvijenosti i s udjelom više od 5% u stanovništvu pripadnika nacionalnih manjina prema Popisu stanovništva 2011 Download Dancing Queen.

Zahtjev za dodjelu sredstava mogu podnijeti sve jedinice lokalne samouprave koje ispunjavaju prethodno navedene uvijete.

Prihvatljivi su objekti javne namjene u vlasništvu podnositelja zahtjeva ili objekti u vlasništvu pravnih subjekata čiji je osnivač podnositelj zahtjeva, a na raspolaganju su široj lokalnoj zajednici proposal ppt.

Prihvatljivi su troškovi nastali u razdoblju od 01.01.2019. do 31.12.2019. godine.

Rok za podnošenje zahtjeva za dodjelu sredstava je 30 Download The Buzz Lab. rujna 2019. godine.

Više o Javnom pozivu te popratnoj dokumentaciji možete pročitati ovdje 회사소개서 다운로드.

OBJAVLJENO 2. rujna, 2019 u kategoriji Uncategorized
PODIJELI
TAGOVI

Catchable fatal error: Object of class stdClass could not be converted to string in /home/ravidra/public_html/wp-includes/l10n.php on line 1165