NOVOSTI

← Povratak na Novosti

Objavljen je ,,Natječaj za dodjelu bespovratnih sredstava projektima udruga u području izvaninstitucionalnoga odgoja i obrazovanja djece i mladih u školskoj godini 2018./2019.”

Ministarstvo znanosti i obrazovanja 12.06.2018. raspisuje Natječaj za dodjelu bespovratnih sredstava projektima udruga u području izvaninstitucionalnoga odgoja i obrazovanja djece i mladih u školskoj godini 2018./2019 logitech g102 software.

Ukupni iznos financijske potpore iznosi 9.000.000,00 kuna.

  • Ministarstvo planira na temelju Natječaja najboljim projektima dodijeliti 9.000.000,00 kuna, ovisno o priljevu sredstava iz prihoda od igara na sreću Download AirComics Server. Najmanji iznos koji se može zatražiti je 50.000,00 kuna, a najveći 200.000,00 kuna.

Ciljevi Natječaja su razviti i provesti učinkovite i održive aktivnosti koje će promicati jednakopravnost, socijalnu uključenost te očuvanje nacionalnog i lokalnog identiteta, pridonijeti razvoju demokratskih načela i aktivnoga građanstva, povećati znanje o ljudskim pravima i aktivnom građanstvu, unaprijediti životne vještine djece i mladih, poticati kreativnost, stvaralaštvo i poduzetničke vještine te zdrave stilove života u djece i mladih kao i razviti vještine i kompetencije u području tehnike te informacijskih i komunikacijskih tehnologija tmt5 다운로드.

Na Natječaj se mogu prijaviti udruge koje djeluju u području izvaninstitucionalnoga odgoja i obrazovanja te planiraju provesti projekte koji su ponajprije izravno vezani uz provedbu mjera zakona, nacionalnih strategija, planova i programa u području odgoja i obrazovanja djece i mladih, a koje su u nadležnosti Ministarstva znanosti i obrazovanja (u daljnjem tekstu: Ministarstvo) te su u skladu s područjima aktivnosti iz Natječaja ftpclient file.

Prijava projekta u partnerstvu obvezna je s najmanje jednom odgojno-obrazovnom ustanovom u jedinici lokalne i područne (regionalne) samouprave (županiji/općini/gradu) u kojoj se projekt provodi quote.

 

Rok za dostavu prijava je 12. srpnja 2018.

Više o Pozivu, kao i svu dokumentaciju, možete pronaći na linku:

https://mzo.hr/hr/natjecaj-za-dodjelu-bespovratnih-sredstava-projektima-udruga-u-podrucju-izvaninstitucionalnoga-7

 

Za više informacija obratite se na: renata.tausan@ravidra.hr

OBJAVLJENO 18. lipnja, 2018 u kategoriji Obrazovanje i mladi
PODIJELI
TAGOVI

Catchable fatal error: Object of class stdClass could not be converted to string in /home/ravidra/public_html/wp-includes/l10n.php on line 1165