NOVOSTI

← Povratak na Novosti

Objavljen „Poziv na dostavu projektnih prijedloga-Izgradnja i opremanje proizvodnih kapaciteta MSP“

Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta iz programa Konkurentnost i kohezija objavio je Natječaj za opremanje i izgradnju MSP-a.

Svrha ovog Poziva: Jačanje regionalne konkurentnosti MSP-a kroz razvoj identificiranih strateških djelatnosti industrije 데몬툴즈 다운로드. Poticanjem aktivnosti koje stvaraju dodatnu vrijednost i učinkovitim pozicioniranjem malog i srednjeg poduzetništva u globalnim lancima vrijednosti omogućit će se razvoj novih kompetencija, povećanje proizvodnje, povećanje izvoza i stvaranje novih radnih mjesta Dragon Taming3 Dubbing.

Predmet ovog Poziva: Poboljšanje poslovnog razvoja i tehnološke spremnosti MSP-a koji djeluju u identificiranim prihvatljivim djelatnostima poticanjem ulaganja u kapacitete MSP, kroz početna ulaganja u izgradnju i/ili opremanje poslovnih jedinica Rhinogold.

Minimalni iznos bespovratnih sredstava: 500.000,00 kn

Maksimalni iznos bespovratnih sredstava: 15.000.000,00 kn

Ukupan raspoloživa sredstva po ovom pozivu iznose 200.000.000,00 milijuna kuna 유니콘 https 다운로드.

Prihvatljivi prijavitelji u okviru ovog Poziva: Mikro poduzetnici, Mali poduzetnici, Srednji poduzetnici koji imaju NKD djelatnosti: C-prerađivačka industrija (izuzev skupina koje su isključene u točki 2.3) i J-informacije i komunikacije (osim odjeljaka koji su isključeni u točki 2.3)

Pozivom na dostavu projektnih prijedloga ‘Izgradnja i opremanje proizvodnih kapaciteta MSP-a’ sufinancirat će se ulaganja u kapacitete MSP-a, kroz početna ulaganja u izgradnju i/ili opremanje poslovnih jedinica katok profile.

Prijave se mogu podnositi od 03.04.2018. do 28.12.2018. godine.

Više informacija o provedbi spomenutog Natječaja pronađite  na: https://www.mingo.hr/page/200-milijuna-kuna-za-izgradnju-i-opremanje-proizvodnih-kapaciteta-msp-ova

Za sve dodatne informacije vezane uz Natječaj kao i mogućnost prijave,  obratite se Vašoj Razvojnoj agenciji VIDRA , A 터치파이터 다운로드. Šenoe 1, 33 000 Virovitica, tel: 033/800-207  ili putem e-maila:  gospodarstvo@ravidra.hr

OBJAVLJENO 5. veljače, 2018 u kategoriji Poduzetništvo
PODIJELI
TAGOVI

Catchable fatal error: Object of class stdClass could not be converted to string in /home/ravidra/public_html/wp-includes/l10n.php on line 1165