NOVOSTI

← Povratak na Novosti

Objavljen poziv – „Shema za jačanje primijenjenih istraživanja za mjere prilagodbe klimatskim promjenama“

Ministarstvo zaštite okoliša i energetike objavilo je 12. srpnja 2019. otvoreni Poziv na dostavu projektnih prijedloga Shema za jačanje primijenjenih istraživanja za mjere prilagodbe klimatskim promjenama히어로즈 오브 스톰 다운로드.

Predmet poziva je potaknuti poboljšanje kvalitete i raspoloživosti podataka iz područja klime, jačanjem znanstvenih istraživanja o utjecaju, ranjivosti i mogućnostima prilagodbe klimatskim promjenama (jačanje otpornosti) u Republici Hrvatskoj Genoage.

Svrha poziva je pružiti potporu provedbi primijenjenih istraživanja za mjere prilagodbe klimatskim promjenama u ranjivim i/ili transverzalnim sektorima iz Sedmog nacionalnog izvješća Republike Hrvatske Newheart.

Za dodjelu potpora iz Europskog fonda za regionalni razvoj prihvatljivi prijavitelji su Znanstvenoistraživačke institucije, Organizacije civilnog društva i Ustanove Download Civilization6 for free.

Javni poziv otvoren je do 31.03.2020. godine.

Natječajnu dokumentaciju i više informacija možete pronaći na stranicama Europskih strukturnih i investicijskih fondova  https://strukturnifondovi.hr/natjecaji/shema-za-jacanje-primijenjenih-istrazivanja-za-mjere-prilagodbe-klimatskih-promjena/ pdf printer.

Ukoliko ste zainteresirani molimo obratiti se na sljedeći kontakt:
ana.krepelnik@ravidra.hr

OBJAVLJENO 15. srpnja, 2019 u kategoriji Okoliš
PODIJELI
TAGOVI

Catchable fatal error: Object of class stdClass could not be converted to string in /home/ravidra/public_html/wp-includes/l10n.php on line 1165