NOVOSTI

← Povratak na Novosti

Objavljen poziv – „Shema za jačanje primijenjenih istraživanja za mjere prilagodbe klimatskim promjenama“

Ministarstvo zaštite okoliša i energetike objavilo je 12. srpnja 2019. otvoreni Poziv na dostavu projektnih prijedloga Shema za jačanje primijenjenih istraživanja za mjere prilagodbe klimatskim promjenama“.

Predmet poziva je potaknuti poboljšanje kvalitete i raspoloživosti podataka iz područja klime, jačanjem znanstvenih istraživanja o utjecaju, ranjivosti i mogućnostima prilagodbe klimatskim promjenama (jačanje otpornosti) u Republici Hrvatskoj.

Svrha poziva je pružiti potporu provedbi primijenjenih istraživanja za mjere prilagodbe klimatskim promjenama u ranjivim i/ili transverzalnim sektorima iz Sedmog nacionalnog izvješća Republike Hrvatske.

Za dodjelu potpora iz Europskog fonda za regionalni razvoj prihvatljivi prijavitelji su Znanstvenoistraživačke institucije, Organizacije civilnog društva i Ustanove.

Javni poziv otvoren je do 31.03.2020. godine.

Natječajnu dokumentaciju i više informacija možete pronaći na stranicama Europskih strukturnih i investicijskih fondova  https://strukturnifondovi.hr/natjecaji/shema-za-jacanje-primijenjenih-istrazivanja-za-mjere-prilagodbe-klimatskih-promjena/.

Ukoliko ste zainteresirani molimo obratiti se na sljedeći kontakt:
ana.krepelnik@ravidra.hr

OBJAVLJENO 15. srpnja, 2019 u kategoriji Okoliš
PODIJELI
TAGOVI

Catchable fatal error: Object of class stdClass could not be converted to string in /home/ravidra/public_html/wp-includes/l10n.php on line 1165