NOVOSTI

← Povratak na Novosti

Objavljen Poziv za iskaz interesa u sklopu Programa ulaganja u zajednicu 2019

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije objavilo je Poziv za iskaz interesa u sklopu Programa ulaganja u zajednicu.

Program ulaganja u zajednicu odražava potrebe šire lokalne zajednice za ulaganje u obnovu, izgradnju i rekonstrukciju građevina javne namjene čija će provedba pridonijeti jačanju socijalne kohezije, izvornih vrijednosti, vjerskih sloboda i očuvanju kulturne baštine kao i druge javne građevine koje imaju utjecaj na širu lokalnu zajednicu Hanme Batter Practice. Korisnici Programa su neprofitne organizacije iz područja zdravstva, obrazovanja, kulture i socijalne skrbi te vjerske zajednice, vlasnici građevina javne namjene u kojima se provode aktivnosti za zadovoljenje društvenih, kulturnih i vjerskih potreba u zajednici StarCraft Hunter map. Prihvatljive aktivnosti su radovi na obnovi, sanaciji, izgradnji, rekonstrukciji, adaptaciji, dogradnji i modernizaciji javnih građevina za koje je pripremljena prostorno-planska i projektno-tehnička dokumentacija te izdane potrebne dozvole i suglasnosti 우유송 mp3 다운로드.

Prihvatljive aktivnosti su na projektima koji se provode u 2019. godini te se i sredstva MRRFEU mogu koristiti isključivo u ovoj godini. Instruktivni rok za podnošenje Zahtjeva za nadoknadu/plaćanje je do 10 한번 더 말해줘 다운로드. prosinca 2019. godine.

Jedan podnositelj zahtjeva može podnijeti samo jedan zahtjev, a najviši iznos sredstava koji se može dodijeliti jednom podnositelju iznosi 500.000,00 kn s PDV-om, s tim da se neće sufinancirati projekti čija je vrijednost manja od 50.000,00 kn s PDV-om Premium Rush download.

Najmanji udio sufinanciranja podnositelja je 10% ukupno prihvatljivih troškova. Poziv je otvoren do 11. studenoga 2019. godine Erel Wars. Više o Pozivu možete naći ovdje full chrome version.

OBJAVLJENO 28. listopada, 2019 u kategoriji Lokalni razvoj
PODIJELI
TAGOVI

Catchable fatal error: Object of class stdClass could not be converted to string in /home/ravidra/public_html/wp-includes/l10n.php on line 1165