NOVOSTI

← Povratak na Novosti

Objavljen Poziv za prijavu projekata i programa udruga usmjerenih podršci obitelji i promicanju i zaštiti prava djece za 2019. godinu


Notice: Undefined offset: 4 in /home/ravidra/public_html/wp-content/themes/vidra/functions.php on line 2

Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku poziva udruge koje su usmjerene podršci obitelji i promicanju i zaštiti prava djece da se prijave za financijsku potporu projektima i programima koji doprinose ciljevima Poziva u skladu s uvjetima navedenim u Uputama za prijavitelje koje su sastavni dio natječajne dokumentacije web store.

Opći cilj poziva:

  • Unapređenje i zaštita prava djece i aktivna podrška obitelji

Ukupno planirana vrijednost Poziva je 6.316.000,00 kuna i to za tri prioritetna područja:

  • Promicanje i zaštita prava djece (jednogodišnji projekti),
  • Podrška obitelji (jednogodišnji projekti) i
  • Podrška posvojiteljima i razvoj udomiteljstva (trogodišnji programi) 수퍼내추럴 시즌14 다운로드.

Udruga prijavitelj može istovremeno prijaviti najviše tri prijave na ovaj Poziv, odnosno istovremeno prijaviti najviše jednu prijavu po prioritetnom području a financijsku potporu ostvariti samo za jednu prijavu Sims 4 illegal download.

Rok za prijavu: 16. listopada 2019.

Više informacija o Pozivu moguće je pronaći na: https://mdomsp.gov.hr/istaknute-teme/udruge-1698/natjecaji-u-2019-godini/poziv-za-prijavu-projekata-i-programa-udruga-usmjerenih-podrsci-obitelji-i-promicanju-i-zastiti-prava-djece-za-2019-godinu-11200/11200 챔스 bgm 다운로드.

Ukoliko ste zainteresirani molimo obratiti se na sljedeći kontakt:
miroslava.bato@ravidra.hr

OBJAVLJENO 20. rujna, 2019 u kategoriji Civilno društvo
PODIJELI
TAGOVI

Catchable fatal error: Object of class stdClass could not be converted to string in /home/ravidra/public_html/wp-includes/l10n.php on line 1165