NOVOSTI

← Povratak na Novosti

Objavljeni Natječaji za provedbu operacija 8.6.1. i 8.6.2.

Obavještavamo sve zainteresirane da je u Narodnim novinama 55/16  objavljen Natječaj za provedbu podmjere 8.6 Download Adobe 2017 cc. „Potpora za ulaganja u šumarske tehnologije te u preradu, mobilizaciju i marketing šumskih proizvoda“– provedba tipa operacije 8.6.1. „Modernizacija tehnologija, strojeva, alata i opreme u pridobivanju drva i šumskouzgojnim radovima“ labor contract form. Također u Narodnim novinama 55/16  objavljen je i Natječaj za provedbu podmjere 8.6 사전 발음 다운로드. „Potpora za ulaganja u šumarske tehnologije te u preradu, mobilizaciju i marketing šumskih proizvoda“-provedba tipa operacije 8.6.2. „Modernizacija tehnologija, strojeva, alata i opreme u predindustrijskoj preradi drva“ Flash Season 1.
Prihvatljivi korisnici potpore u okviru tipa operacije 8.6.1. su: šumoposjednici, udruge šumoposjednika/šumovlasnika te obrti, mikro, mala i srednja poduzeća 자바에서 엑셀 파일 다운로드. Korisnici u okviru tipa operacije 8.6.2. su: obrti, mikro, mala i srednja poduzeća registrirana za djelatnosti prerade drva.   Liste prihvatljivih troškova sastavni su dijelovi gore navedenih Natječaja i nalaze se u Prilogu I 제너레이션 오브 카오스 다운로드.
Sredstva javne potpore iznose ukupno 30.000.000,00 HRK, a intenzitet javne potpore po projektu iznosi do 50% ukupnih prihvatljivih troškova.

Zahtjevi za potporu mogu se početi popunjavati i podnositi u AGRONET-uod 15 Ccleaner pro. srpnja 2016. do 15. studenoga 2016.

Detaljnije o navedenim mjerama možete pogledati ovdje 어도비 아크로뱃 무료 다운로드.

Izvor: www.apprrr.hr

OBJAVLJENO 23. lipnja, 2016 u kategoriji Poljoprivreda
PODIJELI
TAGOVI

Catchable fatal error: Object of class stdClass could not be converted to string in /home/ravidra/public_html/wp-includes/l10n.php on line 1165