NOVOSTI

← Povratak na Novosti

„Obrazovanje kadrova u turizmu u Virovitičko-podravskoj županiji o strukturnim fondovima i upravljanju projektnim ciklusom“

U Orahovici je započela četverodnevna radionica s programom: „Obrazovanje kadrova u turizmu u Virovitičko - podravskoj županiji o strukturnim fondovima i upravljanju projektnim ciklusom“ script for The Crown Prince of Oktoberfest. Organizator ove besplatne edukacije je VIDRA-Agencija za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije u suradnji s Ministarstvom turizma Republike Hrvatske Free to office 365.

 U Orahovici je započela četverodnevna radionica s programom: „Obrazovanje kadrova u turizmu u Virovitičko-podravskoj županiji o strukturnim fondovima i upravljanju projektnim ciklusom“ 샵 가까이 다운로드. Organizator ove besplatne edukacije je VIDRA-Agencija za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije u suradnji s Ministarstvom turizma Republike Hrvatske Download the 2019 Calendar Excel. Gradonačelnik Orahovice Josip Nemec, zaželio je dobrodošlicu i puno uspjeha svim polaznicima radionice, izrazivši ponovno koliko je važna edukacija na svim razinama društva, da bismo osmislili i pripremili kvalitetne projekte, kojima ćemo moći konkurirati na predstojećim natječajima za sufinanciranja, naročito u sklopu Strukturnih fondova po ulasku RH u EU geforce driver. Predavačicama, Sanji Bošnjak i Željki Obajdin, dao je punu potporu u organiziranju ovakvih kvalitetnih skupova, gdje uvijek postoji ta interakcija i izvrsni kontakt predavač – polaznik, gdje se uči na konkretnim primjerima i odobrenim projektima, bez ustručavanja da se postavi pitanje i zatraži pomoć ili dodatno pojašnjenje 핫도그 다운로드.

Cilj radionice je proširivanje znanja postojećih i potencijalnih poduzetnika u turizmu o projektnom ciklusu i mogućnostima financiranja u turizmu iz strukturnih fondova EU, koja će im biti na raspolaganju kada Hrvatska postane članica EU 고스트 백업 다운로드. Projektom se želi povećati razina znanja o upravljanju projektnim ciklusom u skladu sa procedurama EU i razviti osnovne vještine upravljanja projektnim ciklusom kao i informirati ulagače u turizmu o EU fondovima, s posebnim osvrtom na turizam 60분 드라마. Ciljana skupina polaznika radionice su kadrovi vezani za turizam i ugostiteljstvo, od malih poduzetnika, seoskih domaćinstava, do JLS i djelatnika u turizmu i ostali zainteresirani za obuku u metodologiji kojom se planiraju i provode projekti financirani iz različitih fondova EU movies from abroad.

Na radionici se obrađuju konkretne projektne ideje po izboru polaznika, uz prethodno uvodno upoznavanje o pravilima vezano za fondove i prijave na razne natječaje, te o mogućnostima financiranja iz nadolazećih Strukturnih fondova EU Download Comics Palace. Polaznici su različitih zanimanja i iz različitih organizacija i udruga, a posebno veseli što su to mladi ljudi, spremni uhvatiti se u koštac sa novim pristupima i strogim kriterijima EU prakse, koja će uskoro postati i naša stvarnost.

OBJAVLJENO 23. studenog, 2012 u kategoriji Poduzetništvo
PODIJELI
TAGOVI

Catchable fatal error: Object of class stdClass could not be converted to string in /home/ravidra/public_html/wp-includes/l10n.php on line 1165