NOVOSTI

← Povratak na Novosti

OBRAZOVANJE: Revidirani program rada za Erasmus+ za 2019.

Europska komisija danas je donijela revidirani program rada za Erasmus+ za 2019. godinu kojim se uz već planirane 3 milijarde eura proračun tog programa za ovu godinu povećava za dodatnih 251 milijun eura 우유송 mp3 다운로드. Dodatna sredstva uložit će se u mobilnost u svrhu učenja i niz prioritetnih projekata.

Povjerenik za obrazovanje, kulturu, mlade i sport Tibor Navracsics izjavio je: „Vrlo mi je drago što će 2019 한번 더 말해줘 다운로드. program Erasmus+ moći većem broju ljudi ponuditi iskustvo učenja u inozemstvu, a osobito što će se udvostručiti sredstva za ‘europska sveučilišta’ Premium Rush download. Pojačat ćemo i financiranje za nove centre strukovne izvrsnosti te se još intenzivnije usredotočiti na projekte društvene uključenosti.“

Revidirani program rada za 2019 Erel Wars. donosi pogodnosti i za inovativne i interdisciplinarne projekte kao što su digitalno učenje te podučavanje prirodoslovlja, tehnologije, inženjerstva, umjetnosti i matematike (STEAM), kao i za međunarodne aktivnosti u području visokog obrazovanja full chrome version.

S obzirom na važnost ulaganja u mlade, Vijeće EU-a i Europski parlament dogovorili su se o dodatnim sredstvima u kontekstu odluke o ukupnom proračunu EU-a za 2019 remember business card. godinu.

Izvor: https://ec.europa.eu/croatia/news/revidirani-program-rada-za-erasmus-za-2019_hr

OBJAVLJENO 18. veljače, 2019 u kategoriji Obrazovanje i mladi
PODIJELI
TAGOVI

Catchable fatal error: Object of class stdClass could not be converted to string in /home/ravidra/public_html/wp-includes/l10n.php on line 1165