NOVOSTI

← Povratak na Novosti

Od starog novo, za dar od srca

Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost je objavio nagradni eko-natječaj kako bi uoči nadolazećih blagdana motivirao učenike osnovnih i srednjih škola da za svoje najmilije osmisle od starih stvari maštovite božićne poklone i ukrase Find Live Trip Computer Download.

Cilj natječaja je da se djeci i mladima u okviru zadane teme, uz elemente ponovne uporabe (eng. upcycling), približi pravilan način gospodarenja otpadom i potakne promjena svijesti o vrijednosti stvari koje više ne koriste 윈도우 10 net framework 3.5 다운로드. Vizija je poticati održivu i zdravu zajednicu koja se odgovorno odnosi prema okolišu u kojem obitava. Natječajem se želi potaknuti dječju kreativnost da na zabavan i zanimljiv način otkriju vrijednosti starih i odbačenih stvari te ih koriste višekratno i tako utječu na smanjenje otpada vmware 7. Učenici koji će se posebno istaknuti svojom kreativnošću te angažmanom osvojiti će atraktivne nagrade!

Natječaj se otvara 16 Hanme Batter Practice. studenog i traje do 21. prosinca 2020. godine (do ponoći).

Natječaj je podijeljen u tri kategorije, prilagođene trima dobnim skupinama: učenicima nižih razreda osnovnih škola (1 StarCraft Hunter map. do 4. razred), učenicima viših razreda osnovnih škola (5. do 8. razred) te učenicima srednjih škola (1. do 4. razred)

Zadatak natječaja je isti za sve tri dobne skupine, ali će se radovi vrednovati sukladno dobnoj skupini kojoj pripadaju. U cijelom procesu, od ideje do izrade radova, učenicima će pomagati i voditi ih nastavnici, odnosno mentori.

Proglašenje pobjednika natječaja objaviti će se 08. siječnja 2021. godine.

Više o natječaju, dokumentima s opisom zadatka i načinu prijave, pročitajte ovdje

OBJAVLJENO 4. prosinca, 2020 u kategoriji Obrazovanje i mladi
PODIJELI
TAGOVI

Catchable fatal error: Object of class stdClass could not be converted to string in /home/ravidra/public_html/wp-includes/l10n.php on line 1165