NOVOSTI

← Povratak na Novosti

Odluka o financiranju projekta Izgradnja reciklažnog dvorišta u općini Pitomača u iznosu od gotovo 3,5 milijuna kuna

Ministarstvo zaštite okoliša i energetike donijelo je Odluku o financiranju projekta “Izgradnja reciklažnog dvorišta u Općini Pitomača” prijavljenog na Poziv na dostavu projektnih prijedloga Građenje reciklažnih dvorišta u sklopu OP Konkurentnost i kohezija 2014.-2020., Specifični cilj 6i 1 – Smanjena količina otpada koji se odlaže na odlagališta Download Ashley. Stopa sufinanciranja prihvatljivih troškova iz Kohezijskog fonda iznosi 85% odnosno maksimalni iznos prihvatljivih troškova projekta iz Kohezijskog fonda je 3.489.043,95 kuna Quarters.

Izgradnjom reciklažnog dvorišta u općini Pitomača, kroz postupke odvojenog prikupljanja komunalnog otpada, recikliranjem i oporabom plastike, stakla, metala, biorazgradivog otpada povećat će se stopa recikliranja otpada kako na lokalnoj i regionalnoj, tako i na nacionalnoj razini Download the biography. Također, kroz brojne promidžbene aktivnosti informirat će se građani općine Pitomača o prednostima reciklaže po okoliš, njegovu zaštitu i očuvanje, a predviđenim informativno-obrazovnim aktivnostima educirat će se šira javnost s ciljem motiviranja građana da u što većoj mjeri u svojim kućanstvima odvajaju otpad koji se uz manje popravke može ponovno koristiti  te svojim odgovornim ponašanjem doprinesu učinkovitijem gospodarenju otpadom u svrhu poštivanja Hijerarhije gospodarenja otpadom 윈도우8 무비메이커 다운로드. Uspostavom reciklažnog dvorišta osigurat će se priprema za ponovnu upotrebu na način da će dvorište biti opremljeno kontejnerom REUSE u koji će građani moći odložiti otpad koji se uz minimalne popravke i preglede može staviti ponovno u upotrebu Walking Dead Season 9 4.

Korisnik projekta je Općina Pitomača, a izradila ga je i pripremila VIDRA – Agencija za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije Lost Ark client download.

OBJAVLJENO 1. rujna, 2017 u kategoriji Okoliš
PODIJELI
TAGOVI

Catchable fatal error: Object of class stdClass could not be converted to string in /home/ravidra/public_html/wp-includes/l10n.php on line 1165