NOVOSTI

← Povratak na Novosti

Odluka o rezultatu administrativne kontrole zahtjeva za potporu za obrt „Mađarević“

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju izdala je Odluku o rezultatu administrativne kontrole za provedbu tipa operacije 4.1.1. “Restrukturiranje, modernizacija i povećanje konkurentnosti poljoprivrednih gospodarstava” sektor biljne proizvodnje.
Obrt „Mađarević“ iz Čađavice dobio je odluku o rezultatu administrativne kontrole zahtjeva za potporu u kojoj je projekt pozitivno ocijenjen. Temeljem kriterija odabira Korisnik ostvaruje 78 bodova i intenzitet potpore u visini od 50% ulaganja. Radi se o projektu koji iznosi 763.204,00 HRK od toga je procijenjeni iznos potpore 381.602,00 HRK, a ulaganje će biti u građenje gospodarske zgrade za skladištenje, čišćenje, sušenje i pakiranje proizvoda iz vlastite primarne proizvodnje, sijačicu, prskalicu i gps kontroler. Projekt je u suradnji s korisnikom prijavila Vidra agencija za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije.

OBJAVLJENO 10. kolovoza, 2018 u kategoriji Uncategorized
PODIJELI
TAGOVI

Catchable fatal error: Object of class stdClass could not be converted to string in /home/ravidra/public_html/wp-includes/l10n.php on line 919