NOVOSTI

← Povratak na Novosti

Odobren projekt izrade projektne dokumentacije za energetsku obnovu virovitičke gimnazije

Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost odobrio je Gimnaziji Petra Preradovića Virovitica za sufinanciranje projekt „Izrada projektne dokumentacije za energetsku obnovu Gimnazije Petra Preradovića ViroviticaSt. Seiya.

Gimnazija je u suradnji s Razvojnom agencijom VIDRA ovaj projekt prijavila na Otvoreni poziv – Pilot projekt Izrada projektne dokumentacije za energetsku obnovu zgrada i korištenje obnovljivih izvora energije u javnim ustanovama koje obavljaju djelatnost odgoja i obrazovanja 3키로 다운로드. Od ukupno prijavljenih prihvatljivih troškova u iznosu od 200.000,00 kuna, Gimnaziji je odobren iznos od 187.460,00 kuna.

Projekt „Izrada projektne dokumentacije za energetsku obnovu Gimnazije Petra Preradovića Virovitica“ obuhvaća izradu projektne dokumentacije (glavnog projekta) koja ima za cilj energetsku obnovu kojom će se postići energetske uštede kroz rekonstrukciju toplinske zaštite ovojnice, termoizolaciju vanjskog zida, termoizolaciju poda prema tlu ili negrijanom prostoru, zamjenu vanjske stolarije, ugradnju plinskog kondenzacijskog kotla, zamjenu unutarnje rasvjete energetski učinkovitom te jednu od mjera obnovljivih izvora energije po savjetu projektanta 더게임 다운로드.

Ovaj pilot projekt odvija se u sklopu Operativnog programa Konkurentnost i kohezija u kojem Hrvatska za projekte povećanja energetske učinkovitosti zgrada ima na raspolaganju od 2014 키샷 6 다운로드. do 2020. godine 311 milijuna eura.

Natječaj je otvoren od 9. srpnja do 31. prosinca 2020. godine, a bespovratna sredstva dodjeljivat će se putem trajno otvorenog Poziva na dostavu projektnih prijedloga odnosno do iskorištenja raspoloživih sredstava u ukupnoj vrijednosti 4.500.000,00 kuna fedora 11. Sredstva su osigirana iz Europskog fonda za regionalni razvoj (EFRR) i Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost (FZOEU). (www.strukturnifondovi.hr)


Catchable fatal error: Object of class stdClass could not be converted to string in /home/ravidra/public_html/wp-includes/l10n.php on line 1165