NOVOSTI

← Povratak na Novosti

Odobren projekt „Naučimo upravljati novcem kako bismo lakše upravljali budućnošću“

Dobre vijesti stigle su iz Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih. Projekt „Naučimo upravljati novcem kako bismo lakše upravljali budućnošću“ kojeg je napisala VIDRA-Agencija za regionalni razvoje Virovitičko-podravske županije u suradnji s Strukovnom školom Virovitica i Upravnim odjelom za prosvjetu, kulturu, šport i tehničku kulturu uspješno prošao fazu procjene kvalitete te s vrlo visokih 98,5 bodova prihvaćen za financiranje u maksimalnom iznosu od 1.412.696,22 HRK Taizem Go.

Projekt je prijavljen u okviru poziva na dostavu projektnih prijedloga – Unaprjeđenje pismenosti – temelj cjeloživotnog učenja (Europski socijalni fond – Operativni program Učinkoviti ljudskih potencijali 2014.-2020.) Download cisco iOS.
Nositelj projekta je Strukovna škola Virovitica sa 8 partnera: 7 srednjih škola s područja Virovitičko-podravske županije i Virovitičko-podravska županija koja je ujedno i osnivač srednjih škola 오소마츠상 극장판 다운로드. Ovim će projektom odgojno-obrazovni djelatnici, stručnim usavršavanjem nadogradit svoja znanja iz područja financijske i digitalne pismenosti te pružati izravnu podršku učenicima 에셋번들 다운로드. Kroz projektnu aktivnost Provedba izvannastavnih aktivnosti iz područja financijske i digitalne pismenosti kroz neposredan rad s učenicima izravno će se doprinijeti razvoju ključnih kompetencija učenika srednjih škola 스마트 폰 해킹 툴 다운로드. Projektne aktivnosti omogućuju učenicima da stječu naviku štednje, osmisle, predlažu provode kampanju podizanja svijesti u svojoj školi susjedstvu i široj zajednici White Witch download.
Ojačat će se suradnja svih umreženih institucija kroz provedbu aktivnosti kako na razini Virovitičko-podravske županije tako i šire.

Virovitičko-podravska županija kao prijavitelj ili u svojstvu partnera redovito se prijavljuje na natječaje koji su financirani iz EU fondova i time podiže kvalitetu obrazovanja, a zahvaljujući provedenim EU projektima u školama na području županije podignut je odgojno-obrazovni standard Bauhaus Download.

OBJAVLJENO 15. rujna, 2017 u kategoriji Ljudski potencijali
PODIJELI
TAGOVI

Catchable fatal error: Object of class stdClass could not be converted to string in /home/ravidra/public_html/wp-includes/l10n.php on line 1165