NOVOSTI

← Povratak na Novosti

Održan Okrugli stol na temu „U susret prvom zaposlenju“

U organizaciji Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Područne službe Virovitica u srijedu, 17. veljače 2010. održan je Okrugli stol na temu „U susret prvom zaposlenju” 카툰워즈1 다운로드.

U organizaciji Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Područne službe Virovitica u srijedu, 17. veljače 2010 Download Cantabile tomorrow. održan je Okrugli stol na temu „U susret prvom zaposlenju”.

Okrugli stol je održan u sklopu 3. tjedna psihologije kojeg organizira Društvo psihologa Virovitičko-podravske županije, a program je vodila pročelnica HZZ Područne službe Virovitica Lahorka Weiss chrome 동영상.

Prezentacije vezane uz temu „ U susret prvom zaposlenju”održali su :rukovoditeljica odsjeka za prof. usmjeravanje i obrazovanje HZZ PS Virovitica Snježana Prkić, ravnatelj Industrijsko-obrtničke škole Vladimir Reider i tajnik Visoke škole za menadžment Bruno Moslavac 시간여행자의 부인 다운로드.

Nakon prezentacija održana je diskusija o problematici zapošljavanja mladih bez radnog iskustva. Kako bi se mladima olakšao pristup prvom zaposlenju predložene su slijedeće aktivnosti: omogućiti školama odvijanje odgojno obrazovnog procesa u skladu s novim tehnologijama, u školama uvesti nastavni program za poduzetništvo i upravljanje karijerom, pri srednjim školama poticati razvoj učeničkih tvrtki putem kojih učenici uče o poduzetništvu, razvijati lokalna partnerstva za zapošljavanje, promovirati učenicima upise u deficitarna zanimanja, informirati mlade o stanju na tržištu rada, provoditi poticajne programe za zapošljavanje mladih, poticati mlade na veću aktivnost u traženju posla i mobilnost, aplicirati na natječaje za dodjelu sredstva iz predpristupnih fondova EU koji su namijenjenih mladima 전세 계약서 다운로드.

Sudionici programa bili su: Virovitičko-podravska županija, Grad Virovitica, HGK – Županijska komora Virovitica, HOK Obrtnička komora VPŽ, VIDRA – agencija za regionalni razvoj VPŽ, Industrijsko-obrtnička škola Virovitica, Strukovna škola Virovitica, Visoka škola za menadžment u turizmu i informatici u Virovitici i Udruga za pomoć mladima Virovitičko-podravske županije „Veranda” 300 다운로드.

OBJAVLJENO 18. veljače, 2010 u kategoriji Uncategorized
PODIJELI
TAGOVI

Catchable fatal error: Object of class stdClass could not be converted to string in /home/ravidra/public_html/wp-includes/l10n.php on line 1165