NOVOSTI

← Povratak na Novosti

Održan prvi projektni sastanak za projekt „Panonski drvni centar kompetencija“ koji je vrijedan 45 milijuna kuna

Kao predstavnici projektnog partnera Razvojne agencije VIDRA na početnom sastanku su sudjelovali Tomislav Petric i Ivana Filipović Ied the likes of Prince Aiku.

U srijedu, 10. prosinca, u Velikoj vijećnici Virovitičko-podravske županije, održan je početni sastanak partnera na projektu Panonski drvni centar kompetencija 한컴오피스 뷰어 2010 다운로드.

Nositelj projekta, ujedno jednog od prvih koji će biti realiziran iz Strukturnih fondova EU u okviru Poziva za dostavu projektnih prijava „Shema bespovratnih sredstava za poslovnu infrastrukturu“ iz Operativnog programa Regionalna konkurentnost 2007.-2013., je Virovitičko-podravska županija Windows Hotfix.

Sastanku su prisustvovali predstavnici Virovitičko-podravske županije na čelu s županom Tomislavom Tolušićem i zamjenicom župana Sanjom Bošnjak, te predstavnici partnera na projektu; Razvojne agencije VIDRA, Šumarskog fakulteta u Zagrebu te Instituta Ruđer Bošković White Paper Comics.

Na sastanku je bila riječ o aktivnostima i koordinaciji vezano za provedbu projekta, koja je započela u listopadu 2014 with Hancom Office 2010 serial. godine. Do sada je donesena odluka o osnivanju projektnog tima te je raspisan natječaj za izbor i imenovanje tehničkog koordinatora, a na sastanku su definirane aktivnosti za naredna tri mjeseca 시유 우산 다운로드.

Podsjetimo, Centar, koji će biti izgrađen u virovitičkoj Poduzetničkoj zoni II, pružat će usluge malim i srednjim poduzetnicima iz drvno-prerađivačkog sektora u Hrvatskoj i regiji, i to u svim fazama razvoja finalnih proizvoda od drva, odnosno proizvoda s većom dodanom vrijednošću, s naglaskom na inovacije 삼성 핸드폰 다운로드.

Izgradnja Centra ima za cilj povećanje konkurentnosti drvno-prerađivačkih poduzeća na širem panonskom, ali i na čitavom području Republike Hrvatske, te će pužati usluge malim i srednjim poduzetnicima iz drvno-prerađivačkog sektora, i to u svim fazama razvoja finalnih proizvoda od drva, odnosno proizvoda s većom dodanom vrijednošću, s naglaskom na inovacije Universe Sandbox 2.

Ukupna vrijednost projekta, čija će se provedba odvijati kroz 24 mjeseca, je 44.701.237,17 kn, a 99% vrijednosti projekta bit će financirano iz Strukturnih fondova EU dok Virovitičko-podravska županija, koja je nositelj projekta, financira razliku od 1% 살려줘 냥이 다운로드.

Centar će ujedno biti i poveznica između poduzetnika i znanstvene zajednice, budući da će znanstveni partneri, Šumarski fakultet i Institut Ruđer Bošković, kroz projekt dodatno opremiti svoje laboratorije opremom koja će omogućiti istraživanje i razvoj novih proizvoda od drva 스톤 하스 다운로드.

Panonski drvni centar kompetencija u ožujku 2013. godine proglašen je od strane Hrvatskog klastera konkurentnosti drvno-prerađivačkog sektora „Projektom od nacionalnog interesa za drvno-prerađivački sektor“  pošto je riječ o prvom hrvatskom centru koji će biti usmjeren na jačanje tog sektora. (www.vpz.hr, Fotografija: I. Šemper)


Catchable fatal error: Object of class stdClass could not be converted to string in /home/ravidra/public_html/wp-includes/l10n.php on line 1165