NOVOSTI

← Povratak na Novosti

Održana početna konferencija IPA IV projekta “Budi sretan, budi zdrav”

Strukovna škola Virovitica u partnerstvu sa srednjim školama Stjepana Ivšića iz Orahovice i Stjepana Sulimanca iz Pitomače organizirala je početnu konferenciju u okviru provedbe projekta “Budi sretan, budi zdrav, nutricionizam i njegova primjena u školskom kurikulumu” mbrwiz.exe 다운로드. Ovaj projekt se financira sredstvima IPA fonda za razvoj ljudskih potencijala...

Strukovna škola Virovitica u partnerstvu sa srednjim školama Stjepana Ivšića iz Orahovice i Stjepana Sulimanca iz Pitomače organizirala je početnu konferenciju u okviru provedbe projekta “Budi sretan, budi zdrav, nutricionizam i njegova primjena u školskom kurikulumu” Fate Grand Order. Ovaj projekt se financira sredstvima IPA fonda za razvoj ljudskih potencijala u Hrvatskoj, a cilj mu je promicati znanja o nutricionizmu kao znanosti koja proučava prehranu i utjecaj prehrane na zdravlje čovjeka Sketch Up 2018.

Na konferenciji su uz ravnatelje i djelatnike srednjih škola nazočili i pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti Virovitičko-podravske županije Vesna Šerepac i ravnateljica Razvojne agencije VIDRA Sanja Bošnjak, a u uvodnom djelu sve nazočne pozdravila je ravnateljica Strukovne škole Virovitica Pavica Biondić Ivanković kcp 다운로드.

Strukovna škola Virovitica jedna je od 30 strukovnih škola u Hrvatskoj kojoj su odobrena bespovratna sredstva za projekt iz IPA programa Razvoj ljudskih potencijala u komponenti Modernizacija školskih kurikuluma u strukovnim školama u skladu s promjenjivim potrebama tržišta rada/gospodarstva Download the Chihayalu movie.

Značajnu ulogu u potpori i realizaciji projekta imaju osnivač škole Virovitičko-podravska županija i Razvojna agencija Virovitičko-podravske županije VIDRA Download the Android calendar. Ukupna vrijednost projekta iznosi 144.997,25 €, odnosno 1.091.577,80 kuna. Nepovratna sredstva EU iznose 94,86 % od ukupne vrijednosti, odnosno 137.544,39 € ili 1.035.470,70 kuna script for The Crown Prince of Oktoberfest.

Najveći dio sredstava bit će utrošen na edukaciju 20 nastavnika stručnih predmeta ugostiteljske struke i 60 učenika koji se obrazuju za ugostiteljska zanimanja (po 20 iz svake škole) Free to office 365. Ostali dio sredstava namijenjen je za nabavu opreme (ugostiteljske i ostalih nastavnih sredstava) te studijsko putovanje. Projektna ideja nastala je kao rezultat analize postojećih ugostiteljskih programa u kojima nisu dovoljno zastupljeni sadržaji iz područja zdrave prehrane i nutricionizma kao potrebe koju nameću novi trendovi na tržištu/u gospodarstvu 샵 가까이 다운로드.

Osnovni cilj projekta je promicanje znanja o nutricionizmu kao znanosti koja proučava prehranu i način utjecaja prehrane na zdravlje čovjeka usvajanjem novih kompetencija učenika i nastavnika ugostiteljskih usmjerenja (kroz teorijska znanja i praktičnu nastavu) Download the 2019 Calendar Excel. Odobravanjem traženih sredstava za ovaj projekt učenici će usvojiti nova znanja koja će prenositi na svoja buduća radna mjesta, biti konkurentniji na tržištu rada te širiti ideju o važnosti zdrave prehrane, a educirani nastavnici će prenositi stečena znanja na ostale generacije učenika. (www.icv.hr)

OBJAVLJENO 26. listopada, 2012 u kategoriji Zdravstvo
PODIJELI
TAGOVI

Catchable fatal error: Object of class stdClass could not be converted to string in /home/ravidra/public_html/wp-includes/l10n.php on line 1165