NOVOSTI

← Povratak na Novosti

Održana završna konferencija projekta Take your chance

U ponedjeljak 18. lipnja 2012., održana je završna konferencija projekta “Take your chance” financiranog iz IV komponente IPA pretpristupnog programa EU.  Ukupna je vrijednost projekta, koji  je trajao 12 mjeseci, 97.644,42 Eura, dok je iznos sufinancira od strane EU 82.997,76 Eura 사고경위서 다운로드.

U ponedjeljak 18. lipnja 2012., održana je završna konferencija projekta “Take your chance” financiranog iz IV komponente IPA pretpristupnog programa EU.  Ukupna je vrijednost projekta, koji  je trajao 12 mjeseci, 97.644,42 Eura, dok je iznos sufinancira od strane EU 82.997,76 Eura Download cyanogenmod. Nositelj projekta je Hrvatski zavod za zapošljavanje područna služba Virovitica, dok su partneri VIDRA-Agencija za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije i Razvojna agencija Sjever-DAN d.o.o. 레바의 모험 2.8 다운로드. Suradnik na projektu je grad Virovitica.

Projekt je osmišljen za mlade nezaposlene osobe bez radnog iskustva i dugotrajno nezaposlene mlade osobe s područja Virovitičko-podravske županije, a provodio se kroz razne edukacije, seminare i radionice čime se mladim nezaposlenim osobama olakšao ulazak na tržište rada Show Me the Money 8 6. Prva aktivnost u projektu bila je anketa na uzorku od 520 mladih nezaposlenih osoba. Anketom su se ispitali stavovi mladih, njihova motiviranost za traženje posla i potrebe za edukacijom, te time stvorio preduvjet za najvažnije aktivnosti projekta – edukacije Download Cadian 3D.

Edukacije su započele radionicom „Nove metode traženja posla“ provedenom od strane savjetnika koji su posebno osposobljeni za rad s mladima 지니모션 다운로드. Sadržaj samih radionica sastojao se od dviju kratkih prezentacija, prikladnog kratkog filma sa pozitivnim i negativnim nastupima na razgovoru za posao i kratke vježbe na kojoj su mlade nezaposlene osobe naučile kako napisati životopis u europass formatu i objaviti ga na web stranici burzarada.hzz.hr 팬텀페인 다운로드.

Nakon odrađenih radionica, 140 mladih nezaposlenih osoba se uključilo u nove edukacije i to 70 u ECDL (računalni) tečaj i 70 u tečaj engleskog jezika 파이어폭스 스트리밍 동영상 다운로드. Tečajevi su trajali od veljače do travnja 2012. godine, a po njihovu završetku u prostorima HZZ-a Virovitica organizirane su podjele uvjerenja o završenim tečajevima sponge. Tečajevi su verificirani što znači da su ih nezaposlene osobe upisale u radnu knjižicu. U tjednu od 23. do 27. travnja održani su treninzi Prezentacijskih i komunikacijskih vještina te pregovaračkih i prodajnih vještina u koje je ukupno bilo uključeno 40 mladih osoba Download Coyote Tuggerause.

Ciklus edukacija završio se sa seminarom u velikoj vijećnici Virovitičko-podravske županije na temu Start-up poduzetništva. Seminar je trajao dva dana i okupio ukupno 27 mladih zainteresiranih za poduzetništvo, a organizirali su ga VIDRA-Agencija za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije u suradnji sa Centrom za poduzetništvo iz Osijeka.

Ciljevi projekta bili su educirati i osnažiti mlade nezaposlene osobe za lakši ulazak na tržište rada što je ovim projektom i ostvareno. Podatak da je tijekom trajanja projekta čak 40 osoba (20%) koje su sudjelovale na radionicama  „Nove metode traženja posla“ našlo zaposlenje govori o uspjehu i velikoj učinkovitosti samih radionica. Projektom je trebalo biti obuhvaćeno ukupno 200 mladih nezaposlenih osoba, ali se ta brojka popela na 350 mladih osoba.  Projektni tim i institucije koje su provodile projekt uspjeli su ostvariti sve zadane ciljeve u projektu. Ukupno gledano, 17,7% mladih nezaposlenih osoba uključenih u projekt je zaposleno i to prije završetka projekta.

[nggallery id=117]

OBJAVLJENO 20. lipnja, 2012 u kategoriji Uncategorized
PODIJELI
TAGOVI

Catchable fatal error: Object of class stdClass could not be converted to string in /home/ravidra/public_html/wp-includes/l10n.php on line 1165