NOVOSTI

← Povratak na Novosti

Održano predavanje o energetskoj učinkovitosti u organizaciji EDIC-a Virovitica i RA VIDRA

Dana, 21. studenoga 2018. godine održano je predavanje na temu Energetske učinkovitosti u organizaciji EDIC-a Virovitica i Razvojne agencije VIDRA 위쳐1 다운로드.

Cilj predavanja je bio naglasiti kako se mudrijom upotrebom energije uz istovremenu borbu protiv klimatskih promjena potiče otvaranje novih radnih mjesta i rast te se ulaže u budućnost Europe microsoft silverlight 다운로드.

Energetska učinkovitost je jedna od pet blisko povezanih dimenzija Strategije energetske unije  EU. Veća energetska učinkovitost smanjit će emisije i našu ovisnost o uvozu energije te potaknuti zapošljavanje i gospodarski rast vmnetui.dll.

Predavanjem je naglašeno da se emisije stakleničkih plinova moraju smanjiti za 20%, da je potrebno povećati udjele obnovljivih izvora energije za 20%, te povećati energetsku efikasnost za 20% 팀보이스 다운로드.

Osim navedenog, bilo je riječi i o primjerima dobre prakse te mjerama energetske učinkovitosti.

Na predavanju su prisustvovali djelatnici RA VIDRA te ostali zainteresirani građani koji se bave područjem energetske učinkovitosti Windows 10 1809.

OBJAVLJENO 21. listopada, 2018 u kategoriji Energetika
PODIJELI
TAGOVI

Catchable fatal error: Object of class stdClass could not be converted to string in /home/ravidra/public_html/wp-includes/l10n.php on line 1165