NOVOSTI

← Povratak na Novosti

Održano predstavljanje projekta Misliti globalno – djelovati lokalno – Lokalna partnerstva

U Velikoj vijećnici Virovitičko-podravske županije, održano je predstavljanje projekta Misliti globalno – djelovati lokalno – Lokalna partnerstva za zapošljavanje u Hrvatskoj. Predstavljanje projekta organizirao je Hrvatski zavod za zapošljavanjeU Velikoj vijećnici Virovitičko-podravske županije, održano je predstavljanje projekta Misliti globalno – djelovati lokalno – Lokalna partnerstva za zapošljavanje u Hrvatskoj. Predstavljanje projekta organizirao je Hrvatski zavod za zapošljavanje, Regionalni ured Osijek, u suradnji s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje Područna služba Virovitica. Naime, u razdoblju od 2000. do 2006. partnerski pristup lokalnog zapošljavanja je sastavni dio postupka financiranja od strane Europskog socijalnog fonda Europske unije.

U pripremi za ulazak Hrvatske u Europsku uniju, partnerski pristup zapošljavanju bi se trebao početi provoditi na lokalnoj razini. Kako bi lokalno partnerstvo za zapošljavanje moglo djelovati na području Virovitičko-podravske županije? Tko može i treba sudjelovati u njemu? Kako možemo dati podršku dionicima kao EuropeAid projekt? Koja je naša uloga u provedbi nedavno zatvorenog programa darovnica za zapošljavanje? O tome je govorio Gerhard Hiemeyer (Local Partnerships for Employment -Phase 3).

Izvor: www.vpz.hr

OBJAVLJENO 14. svibnja, 2010 u kategoriji Uncategorized
PODIJELI
TAGOVI

Catchable fatal error: Object of class stdClass could not be converted to string in /home/ravidra/public_html/wp-includes/l10n.php on line 919