NOVOSTI

← Povratak na Novosti

Održano savjetivanje o mikrokreditiranju

U organizaciji HBOR-a, CEPOR-a i Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva u hotelu Westin u Zagrebu održano je europsko savjetovanje na temu mikrokreditiranja obrtnika, malih i srednjih poduzetnika 생일축하 편지지 다운로드. Konferenciju je otvorila predsjednica Vlade, Jadranka Kosor, naglasivši potporu Vlade RH za razvoj malog gospodarstva u ukupnom iznosu od 326 mil kuna gto 다운로드. U nastavku izlaganja, Slavica Singer, predsjednica CEPOR-a i prof. Ekonomskog fakulteta iz Osijeka govorila je poduzetničkoj kulturi u Hrvatskoj kroz  GEM projekt, kojeg vodi već nekoliko godina 가상 시디롬 다운로드. Savjetovanju je prisustvala ravnateljica VIDRA-e – agencije za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije, Sanja Bošnjak.

O mikrokreditiranju za poduzetnike i  tzv 카카오톡 맥용 다운로드. ranjive skupine društva –  govorili su  brojni predstavnici europskih mreža mikrokreditiranja ili kreditnih unija, poput Microfinance center iz Poljske, ADIE iz Francuske, BESA Fund iz Albanije, itd Download Baldi's Math Class. Antun Kovačev, predsjednik Uprave HBOR-a naglasio je aktivnosti koje ova banka u suradnji s Njemačkom razvojnom bankom provodi u Hrvatskoj za male i srednje poduzetnike 롤 대전기록 다운로드. Kako mali poduzetnici u ukupnom gospodarstvu  čine 80 % (a tako je i u većini zemalja u svijetu) osobito je važan angažman poslovnih banak prema ovom sektoru movie Bad Guys.

OBJAVLJENO 5. ožujka, 2010 u kategoriji Uncategorized
PODIJELI
TAGOVI

Catchable fatal error: Object of class stdClass could not be converted to string in /home/ravidra/public_html/wp-includes/l10n.php on line 1165