NOVOSTI

← Povratak na Novosti

Općina Gradina dobila odluku o prihvatljivosti za građenje i opremanje dječjeg vrtića u iznosu od 4.334.499,05 kn

Općina Gradina dobila je odluku od Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju o financiranju građenja i opremanja dječjeg vrtića u iznosu od 4.334.499,05 kn. Projekt je prijavljen na Podmjeru 7.4. „Ulaganja u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu“ – provedba tipa operacije 7.4.1. „Ulaganja u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu“. Projektnu prijavu je u suradnji s prijaviteljem izradila VIDRA.

Cilj projekta je ostvarenje preduvjeta za demografsku obnovu Općine Gradina ulaganjem u izgradnju dječjeg vrtića ukupne tlocrtne površine 405,43 m2 te će se realizacijom projekta zaposliti 6 kvalificiranih osoba. Izgradnjom vrtića će se postići ne samo izravno zaposlenje osoba koje će biti zaposlene u vrtiću, nego se pruža i mogućnost traženja i prihvaćanja posla i roditeljima čija djeca će polaziti vrtić u Gradini.

OBJAVLJENO 28. ožujka, 2018 u kategoriji Poljoprivreda
PODIJELI
TAGOVI

Catchable fatal error: Object of class stdClass could not be converted to string in /home/ravidra/public_html/wp-includes/l10n.php on line 919