NOVOSTI

← Povratak na Novosti

Općina Gradina prijavila projekt “Komunalni razvoj Općine Gradina”

29. ožujka 2021. godine u sklopu Javnog poziva za sufinanciranje projekata gradova i općina za poticanje razvoja komunalnog gospodarstva i ujednačavanja komunalnog standarda u 2021 frp-bypass.apk 다운로드. godini objavljenog od Ministarstva prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine, Općina Gradina je prijavila projekt “Komunalni razvoj Općine Gradina” ukupne vrijednosti 379.052,20 HRK subtitles for Frozen 2.

Općina Gradina je geografski specifično područje s površinom od 120, 90 km2 te u svom sastav ima 11 naselja od kojih svako zahtijeva komunalnu skrb jer u svakom od naselja postoje društveni domovi, škole, kapelice, igrališta, ali i 14 groblja dok2 내가 다운로드. Kako bi se olakšao posao održavanja i revitalizacije javnih površina, Općina Gradina planira ovim projektnim prijedlogom nabaviti traktor, utovarivač i malčer za što veću kvalitetu isporuke komunalne usluge te rasta komunalnog standarda like a rock.
Glavne aktivnosti su provođenje postupka nabave traktora, utovarivača i malčera, potpisivanje ugovora dok se provedba navedenih aktivnosti predviđa u roku od 2 mjeseca od dana potpisivanja ugovora o sufinanciranju 히트필름 익스프레스 다운로드.

Projektne aktivnosti su u skladu s Županijskom razvojnom strategijom Virovitičko-podravske županije; Strateški cilj 3: Unapređenje kvalitete života i razvoj ljudskih resursa, Prioritet 3.1. Poboljšanje infrastukturnih sustava i 3.2. jačanje društvenih djelatnosti te sa Strategijom razvoja Općine Gradina; Strateški cilj 2: Izgraditi i obnoviti komunalnu i prometnu infrastrukturu i zaštiti okoliš, Prioritet 2.1. Ulaganjem u komunalnu infrastrukturu stvoriti predispozicije za razvoj poduzetništva, poljoprivrede i turizma te bolje uvjete za život lokalnom stanovništvu, Mjera 2.1.5. Uređenje groblja.

Općina Gradina je projektnu prijavu pripremila uz pomoć Razvojne agencije Virovitičko-podravske županije VIDRA.

OBJAVLJENO 29. ožujka, 2021 u kategoriji regionalni razvoj
PODIJELI
TAGOVI

Catchable fatal error: Object of class stdClass could not be converted to string in /home/ravidra/public_html/wp-includes/l10n.php on line 1165