NOVOSTI

← Povratak na Novosti

Općina Špišić Bukovica prijavljuje projekt „Kuća čaja“

Općina Špišić Bukovica i neprofitna organizacija SZOCEG Non profit Ltd. iz Pečuha zajedno će prijaviti projekt razvoja turističke posjetiteljske infrastrukture u obliku izgradnje i uspostavljanja posjetiteljskih centara s obje strane granice kroz koje će se promovirati zdrav život i kultura zdravlja Retropie download. Partnerstvo je dogovoreno na sastanku koji je održan u Pečuhu a radnom sastanku su nazočili načelnik Špišić Bukovice Hrvoje Miler, ravnateljica Razvojne agencije VIDRA Emina Kovač, zamjenica ravnateljice Razvojne agencije VIDRA Željka Vuković te Vesna Haluga, generalna konzulica Republike Hrvatske u Republici Mađarskoj sa sjedištem u Pečuhu Seven Knights macro.

U općini Špišić Bukovica planirana je izgradnja Kuće čaja a cilj projekta je unaprijediti turističku ponudu kroz jačanje prepoznatljivosti Virovitičko-podravske županije kao turističke destinacije za ljekovito bilje i zdravstveni turizam cx-one 다운로드. Zbog starenja svjetske populacije, ubrzanog i stresnog životnog ritma, nezdrave i neuravnotežene prehrane te ekoloških zagađenja zdravstveni turizam sve više postaje jednim od glavnih motiva putovanja Paid Start Company. Program edukacije i interaktivne prezentacije o pripremi raznih vrsta čajeva, edukacija o uzgoju i preradi ljekovitog bilja, edukacije o branju i sušenju ljekovitog bilja te priprema i degustacija raznih vrsta čajeva omogućiti će svakom posjetitelju psiho-fizičku rehabilitaciju uz ekonomske koristi koje će projekt generirati na području Virovitičko-podravske županije i poticanje rasta turističke potrošnje kroz samu prodaju pripravaka od ljekovitog bilja i sušenih vrsta čajeva koje su proizvedene na području Virovitičko-podravske županije čime se potiče i domaća proizvodnja ljekovitog bilja Download 6 camping clubs.

Projekt će se prijaviti na nadolazeći natječaj Interreg V-A Programa suradnje Mađarska-Hrvatska 2014.-2020.

OBJAVLJENO 26. rujna, 2017 u kategoriji Prirodna baština
PODIJELI
TAGOVI

Catchable fatal error: Object of class stdClass could not be converted to string in /home/ravidra/public_html/wp-includes/l10n.php on line 1165