NOVOSTI

← Povratak na Novosti

Općina Suhopolje prijavila projektni prijedlog “Uređenje i asfaltiranje pješačke staze u ulici Petra Preradovića u Suhopolju”

30. ožujka 2021. godine u sklopu Javnog poziva za sufinanciranje projekata gradova i općina za poticanje razvoja komunalnog gospodarstva i ujednačavanja komunalnog standarda u 2021 3m 라벨 소프트웨어 다운로드. godini Općina Suhopolje je prijavila projektni prijedlog Uređenje i asfaltiranje pješačke staze u ulici Petra Preradovića u Suhopolju ukupne vrijednosti 280.000,00 HRK Download the dark map.

Cilj ovog projektnog prijedloga je razvoj komunalnog gospodarstva i rast komunalnog standarda u Općini Suhopolje što će se ostvariti uređenjem i asfaltiranjem pješačke staze u ulici Petra Preradovića u Suhopolju Hancom Office 2014 School Download. Glavne projektne aktivnosti su provođenje postupka nabave Izvođača, potpisivanje ugovora te izvođenje radova koje uključuje zemljane radove, odvodnju i kolničku konstrukciju Twitter. Provedba projektnih aktivnosti se predviđa u roku od 8 mjeseci od dana potpisivanja ugovora o sufinanciranju.

Projektne aktivnosti su u skladu s Županijskom razvojnom strategijom Virovitičko-podravske županije i Strategijom razvoja Općine Suhopolje Sony Vegas 14.

Projektna prijava je izrađena uz pomoć Razvojne agencije Virovitičko-podravske županije VIDRA.

OBJAVLJENO 30. ožujka, 2021 u kategoriji Lokalni razvoj
PODIJELI
TAGOVI

Catchable fatal error: Object of class stdClass could not be converted to string in /home/ravidra/public_html/wp-includes/l10n.php on line 1165