NOVOSTI

← Povratak na Novosti

Općina Voćin prijavila II . fazu, ”Sufinanciranje troškova uključivanje djece u socioekonomski nepovoljnoj situaciji u predškolske programe”

Nakon prolaska i odobrenja faze I, Općina Voćin poslala je projektnu prijavu i za fazu II ”Sufinanciranje troškova uključivanja djece u socioekonomski nepovoljnoj situaciji u predškolske programe” downroad 다운로드. Na fazu II prijavljeno je desetero djece u socioekonomski nepovoljnoj situaciji upisanih u cjelodnevni program rada predškolske ustanove Dječjeg vrtića ”Jelenko” i područnog odjela Ćeralije, koji će tijekom dvadeset i četiri mjeseca trajanja projekta imati subvencioniranu cijenu predškolskog odgoja i obrazovanja 비 메오 동영상 다운로드. Uz navedeni trošak sudjelovanja djeteta u predškolskom odgoju i obrazovanju, predviđeni su i izdatci za radnike, prehranu djece, uvjete boravka djece, nabavu namještaja i opreme Motorola Driver.

Polaskom u vrtić djeca se susreću s novom okolinom, okolinom koja provodi predškolsko učenje i obrazovanje te pristupanjem i boravkom u vrtiću šire svoje obzore i poglede na svijet, a uče kroz njima primjerene aktivnosti scary music. Prednost polaska u vrtić je socijalizacija, emotivni i intelektualni rasta, lakše uče, svladavaju znanja, pronalaze prijatelje i podršku u njima. Desetero djece  koja žive u lošim socioekonomski uvjetima na području općine Voćin zbog pravovremene i precizne odluke Općine da se prijave na ovaj poziv imat će omogućenu pomoć tothor.

Općina Voćin projektnu prijavu pripremila je uz pomoć Razvojne agencije Virovitičko-podravske županije. Aktivnost izrade prijave II. faze, sufinanciranja troškova uključivanja djece u socioekonomsko nepovoljnoj situaciji u predškolske programe općine Voćin financira se iz projekta tehničke pomoći VIDRA-TEC 2.

OBJAVLJENO 23. ožujka, 2021 u kategoriji Obrazovanje i mladi
PODIJELI
TAGOVI

Catchable fatal error: Object of class stdClass could not be converted to string in /home/ravidra/public_html/wp-includes/l10n.php on line 1165