NOVOSTI

← Povratak na Novosti

Općina Voćin prijavila je projekt ulaganja u objekt Dječjeg vrtića ,,Jelenko” ukupne vrijednosti 340.779,69 kuna

Općina Voćin, u sklopu Poziva za prijavu projekata usmjerenih na poboljšanje materijalnih uvjeta u dječjim vrtićima u 2021. godini, prijavila je Projekt ulaganja u objekt dječjeg vrtića ukupne vrijednosti 340.779,69 kuna uz savjetodavnu podršku RA VIDRA-e 스타1 리마스터 다운로드.

Poziv je objavljen u okviru Programa podrške poboljšanju materijalnih uvjeta u dječjim vrtićima u 2021. godini. Cilj programa je provođenje poticajne demografske i obiteljske politike, kroz promoviranje i osiguranje institucijskog zbrinjavanja sve djece predškolske dobi na području jedinica lokalne samouprave latest version of Mugen. Regionalizacija Hrvatske se očituje u rasprostranjenosti dječjih vrtića, zbog toga je jedan od ciljeva ovog programa smanjivanje regionalnih razlika u sustavu ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja 인디자인 2018 다운로드.

Izvođenjem radova na postojećoj zgradi Dječjeg vrtića „Jelenko“ u općini Voćin prilagodit će se postojeći prostor prema kojima će se nadograditi nadstrešnica na sjevernom pročelju ispred glavnog ulaza kako bi štitila od vremenskih neprilika Toshiba Laptop Driver. Na ulazu u Dječji vrtić planira se napraviti prilazna rampa kako bi se prilagodio pristup za korisnike Dječjeg vrtića, njihovim zaposlenicima, ali i osobama s invaliditetom Download Chrome mms. Također će se izgraditi nova i kvalitetnija ograda radi sigurnosti djece. Time će se zadovoljiti trenutne potrebe, ali i želje mještana radi veće sigurnosti djece što dugoročno znači ostanak lokalnog stanovništva na ovom potpomognutom području te gospodarski napredak i socijalna kohezija u održivom razvoju ovog područja. Dječji vrtić ,,Jelenko” trenutno pohađa 28 djece.

OBJAVLJENO 18. ožujka, 2021 u kategoriji Obrazovanje i mladi
PODIJELI
TAGOVI

Catchable fatal error: Object of class stdClass could not be converted to string in /home/ravidra/public_html/wp-includes/l10n.php on line 1165