NOVOSTI

← Povratak na Novosti

OPG Goluska Dražen dobio odluku o rezultatima administrativne kontrole

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju nastavlja s izdavanjem odluka o rezultatima administrativne kontrole za provedbu tipa operacije 4.1.1. “Restrukturiranje, modernizacija i povećanje konkurentnosti poljoprivrednih gospodarstava” sektor biljne proizvodnje. Ulaganje  u sektor ratarstva (uključujući industrijsko, ljekovito, začinsko i aromatično bilje).

Na temelju prvog dijela zahtjeva za potporu OPG Goluska Dražen iz Paušinaca dobio je pozitivnu ocjenu projekta i Odluku o rezultatu administrativne kontrole zahtjeva za potporu. Temeljem kriterija odabira Korisnik ostvaruje 80 bodova i intenzitet potpore u visini od 70% ulaganja. Procijenjeni iznos potpore je 1.244.530,00 HRK. Kroz projekt se planira nabaviti traktor, kombajn s hederom, prikolica, prskalica, plug i navigacijski uređaj. Projekt je u suradnji s korisnikom prijavila županijska razvojna agencija Vidra.

OBJAVLJENO 9. srpnja, 2018 u kategoriji Poljoprivreda
PODIJELI
TAGOVI

Catchable fatal error: Object of class stdClass could not be converted to string in /home/ravidra/public_html/wp-includes/l10n.php on line 919