NOVOSTI

← Povratak na Novosti

OPG Kolačko Josip dobio Odluku o rezultatu administrativne kontrole zahtjeva za potporu


Notice: Undefined offset: 3 in /home/ravidra/public_html/wp-content/themes/vidra/functions.php on line 2

Notice: Undefined offset: 4 in /home/ravidra/public_html/wp-content/themes/vidra/functions.php on line 2

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju izdala je Odluku o rezultatu administrativne kontrole za provedbu tipa operacije 4.1.1 다빈치코드 게임 다운로드. “Restrukturiranje, modernizacija i povećanje konkurentnosti poljoprivrednih gospodarstava” sektor biljne proizvodnje.
Obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo Kolačko Josip iz Čačinaca dobilo je odluku o rezultatu administrativne kontrole zahtjeva za potporu u kojoj je projekt pozitivno ocijenjen realtek digital output. Temeljem kriterija odabira Korisnik ostvaruje 81 bod i intenzitet potpore u visini od 50% ulaganja. Radi se o projektu koji iznosi 1.797.640,00 HRK od toga je procijenjeni iznos potpore 898.820,00 HRK, a ulaganje će biti u traktor, plug, prskalicu, sjetvospremač, gps kontroler, prikolicu, malčer i kukuruzni heder visual studio 2013 업데이트 5 다운로드. Projekt je u suradnji s korisnikom prijavila Vidra agencija za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije.

OBJAVLJENO 12. rujna, 2018 u kategoriji Poljoprivreda
PODIJELI
TAGOVI

Catchable fatal error: Object of class stdClass could not be converted to string in /home/ravidra/public_html/wp-includes/l10n.php on line 1165