NOVOSTI

← Povratak na Novosti

Otvoren Javni poziv za dostavu zahtjeva za sufinanciranje projekta iz Programa LIFE 2021. – 2027. koji se prijavljuju na LIFE natječaj za 2021.

Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja zajedno s Fondom za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost osiguralo je nacionalno sufinanciranje za projekte standardnih djelovanja koji se prijavljuju na natječaj programa LIFE u 2021 에어포트 유틸리티 다운로드. godini.

Program LIFE je financijski instrument Europske unije koji potiče razvoj i provedbu inovativnih odgovora na izazove u provedbi i dostizanju ciljeva u području okoliša i klimatskih aktivnosti teraterm 한글 다운로드. U novom programskom razdoblju koje je stupilo na snagu ove godine (2021.-2027.) Program LIFE odabrane projekte sufinancira u iznosu do 60%, odnosno do najviše 75% za projekte usmjerene aktivnostima očuvanja prioritetnih vrsta i stanišnih tipova propisanih EU direktivama o staništima i pticama 사랑 스무살 다운로드.

Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost će projekte, koji se prijave po ovom Javnom pozivu, a koji budu odabrani za financiranje iz Programa LIFE za 2021 Putty Hangul download. godinu, sufinancirati u visini do 50% od preostalog iznosa koji korisnik mora samostalno osigurati.

Za nacionalno sufinanciranje mogu se prijaviti javna tijela, privatne tvrtke i nevladine organizacije Java 8 64-bit. Rok za prijavu projektni prijedloga za nacionalno sufinanciranje je 9. studenog 2021.

Više o Javnom pozivu doznajte ovdje

OBJAVLJENO 21. listopada, 2021 u kategoriji energetika
PODIJELI
TAGOVI

Catchable fatal error: Object of class stdClass could not be converted to string in /home/ravidra/public_html/wp-includes/l10n.php on line 1165