NOVOSTI

← Povratak na Novosti

Otvoren je natječaj ECO INNOVATION (EKO INOVACIJE)

Natječaj je objavljen u sklopu Okvirnog programa za konkurentnost i inovacije. Vrijedan je 34,8 milijuna eura i biti će otvoren sve do 06 괭이갈매기 울적에 다운로드. rujna 2012. godine u 17:00 sati. Glavni aspekti ovogodišnjeg natječaja su korist za okoliš, gospodarska (ekonomska) korist i doprinos projekata inovacijskom razvoju roll-in game.

Natječaj je objavljen u sklopu Okvirnog programa za konkurentnost i inovacije Download Chrome to Phone. Vrijedan je 34,8 milijuna eura i biti će otvoren sve do 06. rujna 2012. godine u 17:00 sati.

Glavni aspekti ovogodišnjeg natječaja su korist za okoliš, gospodarska (ekonomska) korist i doprinos projekata inovacijskom razvoju 황제공명전 다운로드. Projekti moraju biti dosljedni jednom od sljedećih prioriteta – reciklaža materijala, proizvodi za održivu gradnju, sektor hrane i pića, voda i zeleno poslovanje Roy Kim whistle download.

Na natječaj se mogu prijaviti mali i srednji poduzetnici iz EU27, Norveške, Islanda, Lihtenštajna, Albanije, Hrvatske, Makedonije, Izraela, Crne Gore, Srbije i Turske 정무문 다운로드.

Europska unije sufinancirati će projekte do 50% ukupnog iznosa s posebnom napomenom kako se iste ili slične aktivnosti koje su financirane putem drugih fondova Europske unije neće sufinancirati i putem ovoga natječaja Huayang Softening pt.2 Download. Na raspolaganju je ukupno 34,8 milijuna eura.

Inicijativa CIP EKO INOVACIJE za prve aplikacije i projekte tržišne replikacije (kraće: CIP EKO INOVACIJE) dio je Programa za poduzetništvo i inovacije (EIP) kojim se nastoje podržati inovacije i konkurentnost malih i srednji poduzeća (SME) active x. Cilj EIP-a je postizanje boljeg pristupa financijama za mala i srednja poduzeća, potpora uslugama za poduzetništvo i inovacije koje se provode kroz mrežu regionalnih centara, poticanje poduzetništva i inovacija te poticanje kreiranja politika koje potiču poduzetništvo i inovacije aws s3 파일.

EIP je dio Okvirnog programa za konkurentnost i inovacije (CIP), koji za cilj ima poticanje konkurentnosti europskih tvrtki Download chrome frame. Sa malim i srednjim poduzećima kao ciljanom skupinom, CIP obuhvaća i aktivnosti koje potiču bolje usvajanje i korištenje informacijskih i komunikacijskih tehnologija (ICT) kao i poticanje aktivnosti s ciljem povećanog korištenja obnovljivih izvora energije i energetske učinkovitosti.

Nova europska strategija “EUROPE 2020” ima za cilj preobraziti EU u inteligentniju, zeleniju i uključiviju ekonomiju. Više inovacija i učinkovitije upravljanje resursima će za rezultat imati konkurentnije europsko gospodarstvo u svijetu rastućih cijena energenata, većih ograničenja resursa te veće konkurencije. Inicijativa “Innovation Union” prepoznaje sve veću ulogu koju će eko-inovacije imati u budućnosti zbog boljeg rješavanja problema vezanih uz ograničene resurse, zagađenje zraka, tla i vode te pružanja mogućnosti rasta i većeg zaposlenja. Postoji potreba za integracijom aspekata zaštite okoliša i održivosti u svim sektorima ekonomije te promicanja eko-inovacija ne samo kroz tehnologije već i kroz poslovne procese i organizacijske promjene.

Hrvatsku verziju natječaja možete preuzeti ovdje, a za sve dodatne informacije slobodno se obratite u VIDRA-u – Agenciju za regionalni razvoj Virovitičko – podravske županije.

OBJAVLJENO 29. svibnja, 2012 u kategoriji Uncategorized
PODIJELI
TAGOVI

Catchable fatal error: Object of class stdClass could not be converted to string in /home/ravidra/public_html/wp-includes/l10n.php on line 1165