NOVOSTI

← Povratak na Novosti

Otvoren je natječaj za organizacije civilnog društva (udruge) u području energetske učinkovitosti i korištenja obnovljivih izvora energije

S ciljem jačanja područja energetske učinkovitosti i korištenja obnovljivih izvora, Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost objavio je Natječaj za organizacije civilnog društva (udruge) u području energetske učinkovitosti i korištenja obnovljivih izvora energije na području Republike Hrvatske xlsx 다운로드.

Prihvatljiva područja aktivnosti projekata udruga po ovom natječaju su promocija energetske učinkovitosti i korištenja OIE u sektorima neposredne potrošnje energije, prikupljanje podataka, istraživanje i izrada stručnih analiza i studija o potrošnji energije i korištenju OIE s prijedlozima mjera za poboljšanje stanja, programi edukacije o energetskoj učinkovitosti i korištenju OIE u cilju podizanja svijesti javnosti o važnosti održivog razvoja te obrazovni projekti udruga hrvatskih branitelja u području energetske učinkovitosti i korištenja OIE koji imaju za cilj omogućavanje rehabilitacije i aktivno uključivanje hrvatskih branitelja u društvo Arduino ide.

Na natječaj se mogu prijaviti i projekti iz područja energetske učinkovitosti i korištenja obnovljivih izvora energije ugovoreni u okviru programa Europske unije koji su raspoloživi organizacijama civilnoga društva/udrugama KakaoTalk mp3.

Temeljem ovog natječaja Fond za pojedini projekt odobrava sredstva donacije u iznosu do najviše 200.000,00 kn po projektu ovisno o vrijednosti projekta i učincima koji se postižu u području energetske učinkovitosti i korištenja obnovljivih izvora energije, a ukupna planirana vrijednost natječaja iznosi 1.000.000,00 kn Click Angel Download. Jedna udruga može prijaviti najviše dva (2) projekta.

Sufinancirat će se do najviše 80% opravdanih troškova projekta ako se nalaze na područjima od posebne državne skrbi, do 60%  ukupno opravdanih troškova projekta ako se nalaze na otocima i brdsko planinskim područjima te ako se nalaze na područjima s ograničenim financijskim mogućnostima, do 40% ukupno opravdanih troškova projekta na ostalim područjima pc카톡 다운로드.

Javni poziv otvoren je od 10.travnja do 10. lipnja 2013. godine, a više informacija o programu i potrebnoj dokumentaciji za kandidiranje projekata nalazi se na web stranicama Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost 핫파일 다운로드.

Za sva pitanja, slobodno se obratite u VIDRA-u – Agenciju za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije tgeter clip.

(www.fzoeu.hr)

OBJAVLJENO 18. travnja, 2013 u kategoriji Energetika
PODIJELI
TAGOVI

Catchable fatal error: Object of class stdClass could not be converted to string in /home/ravidra/public_html/wp-includes/l10n.php on line 1165