NOVOSTI

← Povratak na Novosti

Otvoren natječaj CIP intelligent energy Europe

Europska unija otvorila je natječaj CIP INTELLIGENT ENERGY - EUROPE težak 65 milijuna eura. Savez za energetiku Zagreb radi pružanja pomoći i u nadi za što većim odazivom hrvatskih poduzetnika objavit će hrvatsku verziju teksta javnog natječaja koja će biti dostupna na portalu croenergo.eu Windows 7 OEM download. Prihvatljivi prijavitelji su pravne osobe, bilo javne ili privatne te osnovane na području Europske unije, Hrvatske, Norveške, Islanda, Lihtenštajna i Makedonije 런타임 라이브러리 다운로드.

Europska unija otvorila je natječaj CIP INTELLIGENT ENERGY – EUROPE težak 65 milijuna eura, izvijestio je Savez za energetiku Zagreb. Savez za energetiku Zagreb radi pružanja pomoći i u nadi za što većim odazivom hrvatskih poduzetnika objavit će hrvatsku verziju teksta javnog natječaja koja će biti dostupna na portalu croenergo.eu 시마 과장 다운로드.

U okviru programa CIP INTELLIGENT ENERGY-EUROPE, 13. prosinca 2012. godine objavljen je novi natječaj.

Cilj natječaja je doprinijeti sigurnoj, održivoj i cjenovno kompetitivnoj energiji za Europu putem poticanja energetske učinkovitosti i racionalnog korištenja energetskih resursa, promicanja novih i obnovljivih izvora energije, potpore energetskoj diversifikaciji i promicanjem energetske učinkovitosti i korištenjem novih i obnovljivih izvora energije u transportu 멘탈리스트 다운로드.

Program posebno doprinosi EU Strategiji “ENERGY 2020”, a u operativnom smislu pokriva djelovanje u slijedećim područjima – energetska učinkovitost i racionalno korištenje energetskih resursa (SAVE), novih i obnovljivih izvora energije (ALTENER) i energije u transportu (STEER) kojim se potiče energetska učinkovitost i korištenje novih i obnovljivih izvora energije u prometu 새마을 다운로드.

Indikativni ukupni iznos na raspolaganju u okviru ovog natječaja je 65 milijuna EUR (SAVE – 15,6 milijuna EUR, ALTENER – 12,6 milijuna EUR, STEER – 9,6 milijuna EUR i integirane inicijative – 27,2 milijuna EUR) za programe koji maksimalno mogu trajati 3 godine, a po pojedinom programu se osigurava sufinanciranje u iznosu od 75% ukupno prihvatljivih troškova 캡틴 판타스틱 다운로드.

Prihvatljivi prijavitelji su pravne osobe, bilo javne ili privatne te osnovane na području Europske unije, Hrvatske, Norveške, Islanda, Lihtenštajna i Makedonije 성경 지도 다운로드.

Natječaj je otvoren do 08. svibnja 2013. godine u 17:00 sati.

Važno je naglasiti kako se ne financiraju istraživanja, razvoj tehnologija i investicije u opremu kao ni izolirane, pojedinačne akcije na nacionalnoj ili lokalnoj razini Keroroffang Fang. U ovogodišnjem natječaju više se neće poticati projekti osvješćivanja javnosti, već poticanje krajnjih potrošača na kupovinu zelenih usluga, proizvoda i tehnologija netfolder.

Prijava na natječaj vrši se isključivo u elektronskom obliku, a obrazac za prijavu dostupan je na web stranici http://ec.europa.eu/intelligentenergy Ratropolis.

Za sva dodatna pitanja molimo obratite se u VIDRA-u – Agenciju za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije

OBJAVLJENO 17. prosinca, 2012 u kategoriji Energetika
PODIJELI
TAGOVI

Catchable fatal error: Object of class stdClass could not be converted to string in /home/ravidra/public_html/wp-includes/l10n.php on line 1165