NOVOSTI

← Povratak na Novosti

Otvoreni poziv na dostavu projektnih prijedloga (bespovratna sredstva) Jačanje kapaciteta organizacija civilnoga društva za popularizaciju STEM-a

Pozivom se želi jačati kapacitete organizacija civilnoga društva za aktivno uključivanje djece i mladih te opće populacije u popularizaciju STEM-a alexa 앱.

Specifično, Poziv je usmjeren unaprjeđenju kapaciteta organizacija civilnoga društva za provedbu programa u području popularizacije STEM-a; suradnje organizacija civilnoga društva i odgojno-obrazovnih i visoko-obrazovnih institucija u području popularizacije STEM-a te povećanju broja aktivnosti s ciljem popularizacije STEM-a u općoj populaciji, s naglaskom na djeci i mladima Cartoon Wars Gunner bug pan apk download.

Prijavitelji su neprofitne organizacije, organizacije civilnog društva.

Vrijednost natječaja iznosi 96.000.000,00 kn.

Projektne prijedloge će biti moguće podnositi od 15 히어로즈 오브 스톰 다운로드. srpnja 2020. godine.

Prijavni obrazac A bit će vidljiv na sljedećoj poveznici od 15. srpnja 2020.: https://esif-wf.mrrfeu.hr.

Sva pitanja vezana za Poziv mogu biti poslana elektroničkom poštom na adresu esf@udruge.vlada.hr najkasnije prije isteka roka za podnošenje projektnih prijedloga, a odgovori na zaprimljena pitanja objavljuju se na internetskoj stranici ESI fondova Genoage.

Molimo da prilikom slanja pitanja naznačite da se radi o Pozivu “Jačanje kapaciteta organizacija civilnoga društva za popularizaciju STEM-a” Newheart.

Detaljnije informacije potražite OVDJE

OBJAVLJENO 2. srpnja, 2020 u kategoriji Ljudski potencijali
PODIJELI
TAGOVI

Catchable fatal error: Object of class stdClass could not be converted to string in /home/ravidra/public_html/wp-includes/l10n.php on line 1165