NOVOSTI

← Povratak na Novosti

Otvorenje radova na izgradnji Panonskog drvnog centra kompetencija u utorak, 5. svibnja

Projekt Panonski drvni centar kompetencija, ukupne vrijednosti 45 mil.kuna, bit će realiziran iz Strukturnih fondova EU u okviru Poziva za dostavu projektnih prijava “Shema dodjele bespovratnih sredstava za poslovnu infrastrukturu” iz Operativnog programa Regionalna konkurentnost 2007-2013 Rollercoaster Tycoon 2 Download.

Svečano otvorenje radova na izgradnji zgrade Panonskog drvnog centra kompetencija, odnosno polaganje temeljnog kamena, održat će se u utorak, 5 Narcos Season 2. svibnja 2015. s početkom u 11 sati u Poduzetničkoj zoni II 18 u Virovitici (pokraj Poduzetničkog inkubatora).

Vrijednost izgradnje Centra je 25 milijuna kuna, a izvođač radova je tvrtka Lavčević-inženjering iz Splita Download Android volley.

Projekt vrijedan 45 milijuna kuna predstavlja uspješan primjer suradnje znanstvenika, lokalne zajednice i industrije jer su Virovitičko-podravskoj županiji partneri na projektu VIDRA – Agencija za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije, zagrebački Šumarski fakultet i Institut Ruđer Bošković abap 소스. Europska unija sufinancira 99 % vrijednosti projekta, a 1% sredstava osigurava Virovitičko-podravska županija.

Panonski drvni centar kompetencija pružat će usluge malim i srednjim poduzetnicima iz drvno-prerađivačkog sektora u Hrvatskoj i regiji, i to u svim fazama razvoja finalnih proizvoda od drva, odnosno proizvoda s većom dodanom vrijednošću, s naglaskom na inovacije 프론트라인 다운로드. Uz istraživanje i razvoj proizvoda od drva i prateće industrije, Centar će nuditi i usluge transfera tehnologije prema malim i srednjim poduzetnicima, te usluge izrade prototipa inovativnih proizvoda od drva, uslugu dizajna proizvoda, dizajna pakiranja za proizvode od drva i proizvode pratećih industrija, zatim usluge poslovnog savjetovanja i kreiranja robnih marki, a zapošljavat će šest djelatnika visoke stručne spreme 맥용 굴림체 다운로드. (www.vpz.hr)


Catchable fatal error: Object of class stdClass could not be converted to string in /home/ravidra/public_html/wp-includes/l10n.php on line 1165