NOVOSTI

← Povratak na Novosti

Participativna radionica „Hrvatska kakvu želimo“

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije u suradnji s Regionalnom razvojnom agencijom Slavonije i Baranje d.o.o., Agencijom za razvoj Vukovarsko-srijemske županije HRAST d.o.o., Regionalnom razvojnom agencijom Požeško-slavonske županije – PANORA d.o.o., Centrom za tehnološki razvoj – Razvojna agencija Brodsko-posavske županije d.o.o. i Agencijom za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije – VIDRA, organizira participativnu radionicu „Hrvatska kakvu želimo“. Radionica će biti realizirana po principu World Cafe metode. Riječ je o kreativnom procesu kojim se potiče dijalog i dijeljenje znanja između glavnih dionika razvoja (javnog, poslovnog, znanstveno istraživačkog i civilnog sektora). Cilj radionice je dati svim sudionicima priliku za razmjenu mišljenja i stavova o budućem razvoju Republike Hrvatske, kao i priliku da iznesu vlastitu viziju Hrvatske u kakvoj žele živjeti.

Nacionalna razvojna strategija Republike Hrvatske do 2030. godine definirat će Hrvatsku kakvu želimo u budućnosti, te se tiče svih građana Republike Hrvatske  stoga pozivamo sve zainteresirane građane da se uključe i daju svoj doprinos stvaranju Hrvatske kakvu želimo!

Participativna radionica će se održati u utorak, 14. studenoga 2017., s početkom u 11.00 sati u Hotelu Osijek, Šamačka ul. 4, 31000 Osijek

Ukoliko ste zainteresirani, svoj dolazak potvrdite do 13. studenoga 2017. godine, putem obrasca dostupnog na poveznici: PRIJAVA NA RADIONICU U OSIJEKU.

 

OBJAVLJENO 9. studenog, 2017 u kategoriji Ljudski potencijali
PODIJELI
TAGOVI

Catchable fatal error: Object of class stdClass could not be converted to string in /home/ravidra/public_html/wp-includes/l10n.php on line 1165