NOVOSTI

← Povratak na Novosti

Početak IPA IV projekta „Budi sretan, budi zdrav“

Strukovna škola Virovitica 24. listopada 2012. godine organizira početnu konferenciju za projekt „Budi sretan, budi zdrav – Nutricionizam i njegova primjena u školskom kurikulumu“ koja će se održati u prostoru škole s početkom u 12.00 sati 우분투 chrome 다운로드. Škole partneri na projektu su SŠ Stjepan Ivšić Orahovica i SŠ Stjepana Sulimanca Pitomača. Ukupna vrijednost projekta iznosi 144.997,25 €

Strukovna škola Virovitica 24 Respond 1994 16 EpisodeS Download. listopada 2012. godine organizira početnu konferenciju za projekt „Budi sretan, budi zdrav – Nutricionizam i njegova primjena u školskom kurikulumu“ koja će se održati u prostoru škole s početkom u 12.00 sati samsung 드라이버 다운로드. Škole partneri na projektu su Srednja škola Stjepan Ivšić Orahovica i Srednja škola Stjepana Sulimanca Pitomača.

Strukovna škola Virovitica jedna je od 30 strukovnih škola u Hrvatskoj kojoj su odobrena bespovratna sredstva za projekt iz IPA programa Razvoj ljudskih potencijala u komponenti Modernizacija školskih kurikuluma u strukovnim školama u skladu s promjenjivim potrebama tržišta rada/gospodarstva 한자 마루 다운로드. Značajnu ulogu u potpori i realizaciji projekta imaju osnivač škole Virovitičko-podravska županija i Razvojna agencija Virovitičko-podravske županije VIDRA movie Leon.

Ukupna vrijednost projekta iznosi 144.997,25 €, odnosno 1.091.577,80 kuna po srednjem tečaju HNB-a 23. listopada 2012 모바비 무료 다운로드. Nepovratna sredstva EU iznose 94,86 % od ukupne vrijednosti, odnosno 137.544,39 € ili 1.035.470,70 kuna.

Najveći dio sredstava bit će utrošen na edukaciju 20 nastavnika stručnih predmeta ugostiteljske struke i 60 učenika koji se obrazuju za ugostiteljska zanimanja (po 20 iz svake škole) 음악 소리 다운로드. Ostali dio sredstava namijenjen je za nabavu opreme (ugostiteljske i ostalih nastavnih sredstava) te studijsko putovanje. Projektna ideja nastala je kao rezultat analize postojećih ugostiteljskih programa u kojima nisu dovoljno zastupljeni sadržaji iz područja zdrave prehrane i nutricionizma kao potrebe koju nameću novi trendovi na tržištu/u gospodarstvu Download the Corporate Bank app.

Osnovni cilj projekta je promicanje znanja o nutricionizmu kao znanosti koja proučava prehranu i način utjecaja prehrane na zdravlje čovjeka usvajanjem novih kompetencija učenika i nastavnika ugostiteljskih usmjerenja (kroz teorijska znanja i praktičnu nastavu) 퍼즐 게임 다운로드. Odobravanjem traženih sredstava za ovaj projekt učenici će usvojiti nova znanja koja će prenositi na svoja buduća radna mjesta, biti konkurentniji na tržištu rada te širiti ideju o važnosti zdrave prehrane, a educirani nastavnici će prenositi stečena znanja na ostale generacije učenika 이그젝트 오디오 카피 다운로드.

OBJAVLJENO 24. listopada, 2012 u kategoriji Uncategorized
PODIJELI
TAGOVI

Catchable fatal error: Object of class stdClass could not be converted to string in /home/ravidra/public_html/wp-includes/l10n.php on line 1165