NOVOSTI

← Povratak na Novosti

Početna konferencija projekta „Izgradnja reciklažnog dvorišta u općini Pitomača“ kojim će se povećati stopa recikliranja otpada na lokalnoj, regionalnoj i nacionalnoj razini

U četvrtak 30. studenog, s početkom od 13,00 sati u prostorima Općine Pitomača, održat će se početna konferencija projekta „Izgradnja reciklažnog dvorišta u općini Pitomača, odobrenog u sklopu Poziva na dostavu projektnih prijedloga „Građenje reciklažnih dvorišta“ Download by Candy Crush. Nositelj projekta je Općina Pitomača, a ukupna vrijednost prihvatljivih troškova projekta iznosi 4.104.757,59 kuna, od čega je iznos bespovratnih sredstava EU 3.489.043,95 kuna (85%) movie Cheese in the Trap.

Izgradnjom reciklažnog dvorišta u općini Pitomača, kroz postupke odvojenog prikupljanja komunalnog otpada, recikliranjem i oporabom plastike, stakla, metala, biorazgradivog otpada povećat će se stopa recikliranja otpada kako na lokalnoj i regionalnoj, tako i na nacionalnoj razini retrofit2 파일 다운로드. Također, kroz brojne promidžbene aktivnosti informirat će se stanovništvo općine Pitomača o prednostima reciklaže po okoliš, njegovu zaštitu i očuvanje, a predviđenim informativno-obrazovnim aktivnostima educirat će se šira javnost s ciljem motiviranja građana da u što većoj mjeri u svojim kućanstvima odvajaju otpad koji se uz manje popravke može ponovno koristiti te svojim odgovornim ponašanjem doprinesu učinkovitijem gospodarenju otpadom u svrhu poštivanja Hijerarhije gospodarenja otpadom Sherlock Holmes Season 4. Uspostavom reciklažnog dvorišta osigurat će se priprema za ponovnu upotrebu tako da će dvorište biti opremljeno kontejnerom REUSE u koji će građani moći odložiti otpad koji se uz minimalne popravke i preglede može staviti ponovno u upotrebu 초등학교 1학년 교과서 pdf 다운로드.

Projekt je izradila i pripremila VIDRA – Agencija za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije. (www.vpz.hr, Fotografija: Ilustracija, www.zagrebancije.com)

Share Button

OBJAVLJENO 30. studenog, 2017 u kategoriji Okoliš
PODIJELI
TAGOVI

Catchable fatal error: Object of class stdClass could not be converted to string in /home/ravidra/public_html/wp-includes/l10n.php on line 1165