NOVOSTI

← Povratak na Novosti

Postupak vrednovanja izrade Plana razvoja Virovitičko-podravske županije

Pokrenut je postupak vrednovanja izrade Plana razvoja Virovitičko-podravske županije za razdoblje od 2021. do 2027. godine. Postupak vrednovanja pokreće čelnik tijela koje je nadležno za izradu akta strateškog planiranja donošenjem odluke o početku postupka vrednovanja, u skladu s planom vrednovanja Warcraft.

Odluka o početku vrednovanja Plana razvoja VPŽ

Indikativni plan vrednovanja Plana razvoja VPŽ

Sukladno Pravilniku o provedbi postupka vrednovanja (NN 66/2019) osnovan je Odbor za vrednovanje sample video. Tijelo nadležno za izradu akta strateškog planiranja imenuje predsjednika, dopredsjednika i članove Odbora za vrednovanje akata strateških dokumenata riss 논문 다운로드.

Članovi Odbora za vrednovanje su predstavnik Koordinacijskog tijela, predstavnik Koordinatora za strateško planiranje nadležnoga tijela i ostali vanjski i unutarnji članovi prema odluci tijela nadležnog za izradu akta strateškog planiranja 3gp 컨버터 다운로드.

Odluka o osnivanju i imenovanju članova Odbora za vrednovanje Plana razvoja VPŽ

Zaposlenici nadležnoga tijela, koji su neposredno sudjelovali u izradi ili provedbi akata strateškoga planiranja ne mogu biti imenovani članovima Odbora za vrednovanje kao ni tima za vrednovanje Yain Age game.

Tijelo nadležno za izradu akta strateškog planiranja, uz savjetovanje s članovima Odbora za vrednovanje, izrađuje nacrt opisa djelovanja kojeg službeno odobrava Odbor za vrednovanje.

Opis djelovanja Odbora za vrednovanje Plana razvoja VPŽ

Također, u studenome prošle godine sklopljen je Ugovor o usluzi prethodnog vrednovanja s tvrtkom Ecorys Hrvatska d.o.o., a prethodno vrednovanje provodi se paralelno i koordinirano s procesom izrade Plana razvoja Virovitičko-podravske županije za razdoblje do 2027. godine, kako bi se osigurali pravovremeni doprinosi i smjernice prilikom izrade plana razvoja.

Aktivnost vrednovanja izrade Plana razvoja Virovitičko-podravske županije financira se iz projekta tehničke pomoći VIDRA-TEC 2.

OBJAVLJENO 16. travnja, 2021 u kategoriji Plan razvoja
PODIJELI
TAGOVI

Catchable fatal error: Object of class stdClass could not be converted to string in /home/ravidra/public_html/wp-includes/l10n.php on line 1165