NOVOSTI

← Povratak na Novosti

Potpisan ugovor u sklopu Poduzetničkog impulsa 2013 vrijedan 192.483,93 kune

U prostorima VIDRA-e - Agencije za regionalni razvoj VPŽ potpisan je ugovor između Ministarstva poduzetništva i obrta i VIDRA-e o dodjeli bespovratnih sredstava kojima će se financirati privlačenje investitora te jačati poduzetnički kapacitet Virovitičko-podravske županije. Ugovor su potpisali ravnateljica VIDRA-e Natalija Havidić i zamjenik ministra MINPO-a Dražen Pros. 

Potpisivanju su nazočili župan Virovitičko-podravske županije Tomislav Tolušić, pomoćnica ministra poduzetništva i obrta Zdenka Lončar, zamjenici župana Virovitičko-podravske županije Sanja Bošnjak i Zdravko Dijaković te Igor Andrović v.d. pročelnika Upravnog odjela za gospodarstvo, razvoj i poljoprivredu.

Ukupna vrijednost projekta je 192.483,93 kuna, a iznos dodijeljenih sredstava 142.438,11 kuna. Cilj projekta je stvaranje preduvjeta za podizanje razine konurentnosti i održivog razvoja malog i srednjeg poduzetništva Virovitičko-podravske županije uvođenjem novih znanja i vještina kako u poduzetništvo tako i u poduzetničke potporne institucije te stvaranjem uvjeta za novo zapošljavanje.

visibility

Projektom se želi povećati vidljivost i prepoznatljivost Virovitičko-podravske županije kao lokacije za inozemna ulaganja, izravnim kontaktima s investitorima te kroz stručnu edukaciju. Planirane aktivnosti započinju identifikacijom i selekcijom potencijalnih ulagačkih tržišta, organizacijom outreach kampanje te praktičnom edukacijom djelatnika VIDRA-e za provedbu benchmarkinga sa sličnim institucijama na odabranim inozemnim tržištima. Drvni klaster VIRIDIS i VIDRA zajedno će sudjelovati na Međunarodnom sajmu namještaja, opreme i unutrašnje dekoracije, dok će se za poduzetnike organizirati edukacije namijenjene poboljšanju konkurentnosti.

OBJAVLJENO 14. kolovoza, 2013 u kategoriji Poduzetništvo
PODIJELI
TAGOVI

Catchable fatal error: Object of class stdClass could not be converted to string in /home/ravidra/public_html/wp-includes/l10n.php on line 1165