NOVOSTI

← Povratak na Novosti

Potpisani ugovori o sufinanciranju projektne dokumentacije za 10 projekata na području VPŽ

U Hotelu Panorama u Zagrebu, ministrica regionalnoga razvoja i fondova Europske unije Gabrijela Žalac, zajedno s predstavnicima lokalne i regionalne samouprave, potpisala je ugovore za sufinanciranje izrade projektno-tehničke dokumentacije za razvojne lokalne projekte.

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije na navedenom natječaju odobrilo je Virovitičko-podravskoj županiji sufinanciranje projektne dokumentacije za Rekonstrukcija Dvorca Janković u Suhopolju – III. faza i za Izgradnju zgrade Zavoda za hitnu medicinu VPŽ. U ime Virovitičko-podravske županije, ugovore je potpisao zamjenik župana Marijo Klement. Inače, s područja Virovitičko-podravske županije sufinancirat će se 10 projekata ukupne vrijednosti 2.000.000,00 kuna.

Ugovori su potpisani prema Programu pripreme lokalnih razvojnih projekata prihvatljivih za financiranje iz ESI fondova koji je osmišljen kao potpora jedinicama lokalne i područne samouprave u pripremi lokalnih razvojnih projekata prihvatljivih za prijavu na natječaje koji će se financirati iz europskih fondova.

Ministarstvo ovim programom želi pridonijeti bržem društveno-gospodarskom razvoju, prvenstveno slabije razvijenih područja putem financijske pomoći u izradi projektne i tehničke dokumentacije za lokalne razvojne projekte, utemeljene na strateškim razvojnim dokumentima.

OBJAVLJENO 25. svibnja, 2018 u kategoriji Infrastruktura
PODIJELI
TAGOVI

Catchable fatal error: Object of class stdClass could not be converted to string in /home/ravidra/public_html/wp-includes/l10n.php on line 919