NOVOSTI

← Povratak na Novosti

Povodom obilježavanja Europskog tjedna smanjenja otpada, osoblje EDIC-a Virovitica posjetilo je učenike 4 razreda OŠ Gradina


Notice: Undefined offset: 4 in /home/ravidra/public_html/wp-content/themes/vidra/functions.php on line 2

Dana, 26. studenoga 2018. godine, osoblje Informacijskog centra Europe Direct Virovitica posjetilo je OŠ Gradina povodom obilježavanja Europskog tjedna smanjenja otpada orcad pspice 다운로드.

Europski tjedan smanjenja otpada ima za cilj mobilizirati što veći broj sudionika širom Europske unije, kako bi se provele mjere podizanja svijesti o smanjenju otpada, ponovnoj uporabi proizvoda i recikliranju materijala 사고경위서 다운로드.

Kako bi i EDIC Virovitica ukazao na važnost smanjenja otpada i njegovu ponovnu upotrebu, osoblje EDIC-a Virovitica posjetilo je OŠ Gradina (učenike 4 razreda) te s njima održalo zanimljive radionice o najvažnijim pojmovima o smanjenju otpada i recikliranju (prigodnim videom o zaštiti okoliša i na koji način se otpad zbrinjava, rješavanjem križaljke sa osnovnim pojmovima o važnosti zbrinjavanja otpada te su djeca izrađivala prigodne crteže na koji način bi oni sami zaštitili okoliš koji ih okružuje) Download cyanogenmod.

Učenicima 4 razreda također su podijeljeni prigodni promotivni materijali na temu zaštite okoliša i smanjenja otpada (poučna literatura za njihov uzrast te promotivne grafitne olovke i markeri) 레바의 모험 2.8 다운로드.


Catchable fatal error: Object of class stdClass could not be converted to string in /home/ravidra/public_html/wp-includes/l10n.php on line 1165