NOVOSTI

← Povratak na Novosti

Poziv Korisnicima dobivenih bespovratnih sredstava u okviru poziva na podnošenje projektnih prijedloga Interreg V-A Programa suradnje Mađarska-Hrvatska 2014.-2020.

Razvojna agencija VIDRA kao regionalni koordinator u Virovitičko-podravskoj županiji, poziva sve ustanove/institucije i druge korisnike EU sredstava koji imaju sklopljene Ugovore o dodjeli bespovratnih sredstava temeljem poziva na podnošenje projektnih prijedloga Interreg V-A Programa suradnje Mađarska-Hrvatska 2014.-2020 삼국지 13 pk 한글판 다운로드. na sudjelovanje na predavanju koje će se održati putem aplikacije ZOOM, a na temu sastavljanja i objave institucionalnih planova nabava i registara ugovora, koje će se održati dana 20 388.71. studenog 2020. godine s početkom u 13:00 sati.  

Kako s obzirom na trenutačnu epidemiološku situaciju nije moguće predavanje održati u fizičkom obliku, pozivamo sve zainteresirane korisnike, da se prijave na sudjelovanje na predavanju najkasnije do 19 gsoap. studenog 2020. godine na e-mail adresu: ivan.ferencevic@ravidra.hr

Svi zainteresirani korisnici koji se do 19 광주은행 다운로드. studenog 2020. godine jave na prethodno navedenu e-mail adresu sa zahtjevom za sudjelovanje na predavanju, dobiti će link za sudjelovanje na predavanju putem ZOOM aplikacije 코믹스튜디오 다운로드.

Molimo sve zainteresirane korisnike da nam uz svoj zahtjev za sudjelovanjem dostave i slijedeće podatke:

– Ime i prezime osobe koja će sudjelovati ne predavanju

– Naziv korisnika ispred kojeg će osoba sudjelovati na predavanju

– Naziv ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava te referentni broj ugovora

– E-mail adresu osobe koja će sudjelovati na predavanju (a na koju će biti dostavljen link za predavanje)  

– Kontakt broj osobe koja će sudjelovati na predavanju

NAPOMENA: Predavanje se odgađa za 23. studenog 2020. godine u 13:00 sati

OBJAVLJENO 10. studenog, 2020 u kategoriji Uncategorized
PODIJELI
TAGOVI

Catchable fatal error: Object of class stdClass could not be converted to string in /home/ravidra/public_html/wp-includes/l10n.php on line 1165