NOVOSTI

← Povratak na Novosti

POZIV na Informativni sastanak o mogućnosti financiranja rekonstrukcije Arboretuma Lisičine iz EU fondova

kt CallManager download

VIDRA – Agencija za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije u svojstvu regionalnog koordinatora zaduženog za regionalni razvoj i strateško planiranje razvojnih projekata od iznimnog strateškog značaja za Virovitičko-podravsku županiju, dana 24 Stellarium. rujna 2020. godine u Arboretumu Lisičine, s početkom u 8:00 sati za širu javnost i potencijalne korisnike organizira „Informativni sastanak o mogućnosti financiranja rekonstrukcije Arboretuma Lisičine iz EU fondova” 파워빌더 10.5 다운로드. U sklopu navedenoga događanja predviđene su konzultacije i sastanak s predstavnicima Regionalnog koordinatora, kao i obilazak lokacije koja će biti predmetom rekonstrukcije u nadolazećoj financijskoj perspektivi 2021.-2027 영화 산딸기 다운로드. godine.

Pozivamo sve zainteresirane, kao i potencijalne korisnike da prisustvuju informativnom sastanku kako bi dobili sve informacije i uspješno pripremili projekt rekonstrukcije repository.

(Fotografija: icv.hr)

OBJAVLJENO 14. rujna, 2020 u kategoriji Uncategorized
PODIJELI
TAGOVI

Catchable fatal error: Object of class stdClass could not be converted to string in /home/ravidra/public_html/wp-includes/l10n.php on line 1165