NOVOSTI

← Povratak na Novosti

Poziv na informativnu radionicu za inovacijske vaučere

Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta u suradnji s Hrvatskom agencijom za malo gospodarstvo, inovacije i investicije organizira informativnu radionicu za Poziv „Inovacijski vaučeri za MSP-ove“ koja će se održati u

četvrtak, 20 Movie of Kokusen. rujna 2018. godine s početkom u 11.00 sati

u Poduzetničkom inkubatoru BIOS (Objekt A), J.J.Strossmayera 341 u Osijeku 레인즈 다운로드.

Program radionice obuhvaća uvodne informacije o Pozivu, dodjelu inovacijskih vaučera, praćenje provedbe ugovorenih poduzetnika i online prijavu 갤럭시s8 펌웨어 다운로드.

Svrha ovog Poziva je pružanje stručne podrške od strane znanstveno-istraživačkih organizacija u vidu ugovornog pružanja usluga malim i srednjim poduzećima za troškove testiranja, ispitivanja, demonstracijskih aktivnosti, kao i korištenja stručnih tehničkih znanja za potrebe inovativnih procesa i komercijalizacije inovacija 큐베이스 10 다운로드. Poziv je usmjeren na jačanje kapaciteta malih i srednjih poduzeća za istraživanje, razvoj i inovacije kroz poticanje suradnje sa znanstveno-istraživačkim organizacijama u svrhu razvoja novih proizvoda, usluga ili procesa, s naglaskom na komercijalizaciju proizvoda i usluga full chrome version. Poduzetnicima je u ovu svrhu na raspolaganju ukupno 50 milijuna kuna.

Prednost ovog Poziva je brz i jednostavan pristup bespovratnim sredstvima, a po Korisniku je moguće realizirati pet vaučera 축복합니다 노래 다운로드. Najviši iznos bespovratnih sredstava koji se može ostvariti po jednom inovacijskom vaučeru iznosi 75.000,00 kuna.

Prijave za radionicu molimo poslati na e-mail tihomira.klobucar@inkubator.hr

Izvor: www.mingo.hr 

OBJAVLJENO 18. rujna, 2018 u kategoriji Poduzetništvo
PODIJELI
TAGOVI

Catchable fatal error: Object of class stdClass could not be converted to string in /home/ravidra/public_html/wp-includes/l10n.php on line 1165