NOVOSTI

← Povratak na Novosti

Poziv na radionicu OD IDEJE DO IZVEDBE: „Predstavljanje tehnološke podloge za razvoj koncepta pametnih/sigurnih i zelenih gradova”

VIDRA – Agencija za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije u suradnji sa tvrtkom Open Way d.o.o., organizira besplatnu radionicu s ciljem prezentacije tehnološke podloge za implementaciju i razvoj Smart City koncepta, kao i implementacije projekata zelene javne infrastrukture law.

Cilj radionice je da se na regionalnoj i lokalnoj razini u suradnji sa regionalnim razvojnim agencijama kao regionalnim koordinatorima, gradove, općine te druge ustanove upozna sa suvremenim tehnološkim rješenjima sa područja sigurnosti prometa, rasvjete te punionica za električne automobil, kao i cjelokupnog planiranja na strateškoj razini u domeni zelene javne infrastrukture Download Autocad Pikachu.

Kroz radionicu sudionici će dobiti informacije o domaćim proizvodima i uslugama koji su prihvatljivi za provedbu aktivnosti u natječajima/javnim pozivima koji preferiraju održivi razvoj i razvoj pametnih gradova/Smart City koncepta, te razvoja zelene javne infrastrukture alexa 앱.

Nakon radionice predviđa se vrijeme za individualne razgovore i savjetovanja.

Molimo Vas da svoj dolazak potvrdite najkasnije do 07 Cartoon Wars Gunner bug pan apk download. travnja 2021. godine (srijeda) do 12:00 sati, na broj telefona 033/638-269 ili e-mail: tihomir.kis@ravidra.hr

Aktivnost organizacije i provedbe radionice OD IDEJE DO IZVEDBE: „Predstavljanje tehnološke podloge za razvoj koncepta pametnih/sigurnih i zelenih gradova” financira se iz projekta tehničke pomoći VIDRA-TEC 2 히어로즈 오브 스톰 다운로드.

OBJAVLJENO 2. travnja, 2021 u kategoriji VIDRA-TEC 2
PODIJELI
TAGOVI

Catchable fatal error: Object of class stdClass could not be converted to string in /home/ravidra/public_html/wp-includes/l10n.php on line 1165