NOVOSTI

← Povratak na Novosti

Poziv na testiranje i intervju 14. ožujka 2019. godine

Temeljem raspisanih natječaja za prijam u radni odnos objavljujemo poziv na testiranje i intervju vezan uz

raspisani javni natječaj za prijam u radni odnos u VIDRA-Agenciji za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije na određeno vrijeme u trajanju od 12 mjeseci, u punom radnom vremenu (8 sati dnevno) za sljedeće radno mjesto:

  • 1 izvršitelj/ica – Viši/a stručni/a suradnik/ica u Odjelu za pripremu programa i projekata objavljen na oglasnoj ploči i web stranici VIDRA- Agencije za regionalni razvoj Virovitičko- podravske županije i stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.

i uz raspisani javni natječaj za prijam u radni odnos u VIDRA-Agenciju za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije na određeno vrijeme kao zamjena zbog odsutnosti postojećeg zaposlenika, u punom radnom vremenu (8 sati dnevno) za sljedeće radno mjesto:

  • 1 izvršitelj/ica – Stručni/a suradnik/ica u Odjelu za pripremu programa i projekata objavljen na oglasnoj ploči i web stranici VIDRA- Agencije za regionalni razvoj Virovitičko- podravske županije i stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.

Testiranje kandidata koji ispunjavaju uvjete natječaja, prijavljenih na natječaj, održati će se u četvrtak 14. ožujka 2019. godine u 11,00 sati u Velikoj vijećnici  Županijske skupštine, Trg Ljudevita Patačića 1, Virovitica.

Kandidatima koji su zadovoljili uvjete natječaja i dostavili potrebnu dokumentaciju je dana 4. ožujka 2019. godine putem elektroničke pošte dostavljena šifra koja će se koristiti umjesto imena i prezimena u daljnjem tijeku provedbe natječaja.

Kandidati koji pristupe testiranju dužni su sa sobom ponijeti osobnu iskaznicu radi identifikacije.

Ako kandidat ne pristupi testiranju smatra se da je povukao prijavu na natječaj.

Izvori za pripremanje kandidata za testiranje su:

Poveznice:

Ostali materijali priložiti će se ovom Pozivu.

Ispit traje 60 minuta, te nije dozvoljeno korištenje bilo kakvih materijala, priručnika, prezentacija, autorskih članaka i slično.

Za kandidate koji pristupe testiranju i ostvare minimalno 50% točnih odgovora intervju će se održati u prostorijama VIDRA – Agencije za regionalni razvoj, Augusta Šenoe 1, Virovitica, 18. ožujka 2019. godine u 11,00 sati.

                                                                                                                                             RAVNATELJICA

Emina Kovač

OBJAVLJENO 4. ožujka, 2019 u kategoriji Uncategorized
PODIJELI
TAGOVI

Catchable fatal error: Object of class stdClass could not be converted to string in /home/ravidra/public_html/wp-includes/l10n.php on line 1165