NOVOSTI

← Povratak na Novosti

Poziv na radionicu – razvoj receptura, promocija lokalnih gastronomskih proizvoda i usluga te stvaranju gastro ikona regije


Notice: Undefined offset: 4 in /home/ravidra/public_html/wp-content/themes/vidra/functions.php on line 2

Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije u suradnji s Gastronomsko-edukacijskim centrom KLUB GASTRONOMADA iz Zagreba, a uz potporu Hrvatske turističke zajednice, poziva Vas na edukativnu gastro radionicu pod nazivom Savjetovanje OPG-a, restorana i drugih ugostiteljskih objekata sa područja Virovitičko-podravske županije u razvoju receptura i načinu promocije vlastitih i lokalnih gastronomskih proizvoda i usluga te stvaranju gastro ikona regije melon from mac.

Radionica će se održati s ciljem unaprjeđenja znanja kuhara, konobara, vlasnika i upravitelja ugostiteljskih objekata i objekata sa seosko-turističkom ponudom, nastavničkog kadra u strukovnim / ugostiteljskim školama, te nositeljima ostalih srodnih i s turizmom povezanih djelatnosti, s naglaskom na povećanje kvalitete ugostiteljske ponude i tradicionalnih vrijednosti 아이폰 팟 캐스트 다운로드. Predavači na radionici su članovi Udruge Gastronomadi, istaknuti gastronomi, kuhari i enolozi sa velikim iskustvom u praksi ugostiteljstva, turizma i gastronomskih trendova 지 아이 조 다운로드.

Radionica će se održati u četvrtak, 10. studenog 2016. u Hotelu Kurija Janković (Kapela Dvor 22), s početkom u 09.00 sati.

Prijaviti se možete putem prijavnice koju trebate poslati na e-mail: ured@tzvpz.hr najkasnije do utorka, 08 Download Black Panther. studenog 2016.

OBJAVLJENO 28. listopada, 2016 u kategoriji turizam
PODIJELI
TAGOVI

Catchable fatal error: Object of class stdClass could not be converted to string in /home/ravidra/public_html/wp-includes/l10n.php on line 1165