NOVOSTI

← Povratak na Novosti

Poziv udrugama za sudjelovanje u programu “Aktivni u zajednici”

Od siječnja do prosinca 2019. godine u 15 zajednica na području 5 slavonskih županija (Virovitičko-podravskoj, Požeško-slavonskoj, Brodsko-posavskoj, Vukovarsko-srijemskoj i Osječko-baranjskoj) Zaklada Slagalica će raditi na razvoju društvenog kapitala i razvoju kulutre davanja te na provedbi društvenih programa u zajednicama microsoft visual studio 2012 다운로드.

Slagalica Zaklada za razvoj lokalne zajednice i u 2019. godini provodi program „Aktivni u zajednici“ u okviru programske suradnje Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva 디트로이트 다운로드.

Cilj programa “Aktivni u zajednici” Zaklade Slagalica jest kroz strukturirane radionice, savjetovanje i mentoriranje omogućiti drugačiji način sagledavanja zajednice Furesh feature. Naglasak je na ljudskim, materijalnim i svim ostalim resursima s kojima raspolaže pojedina zajednica.

Ukoliko ste zainteresirani sudjelovati u programu “Aktivni u zajednici”, popunjenu prijavnicu pošaljite na email adresu info@zaklada-slagalica.hr ili poštansku adresu Zaklada Slagalica I h1z1. Gundulića 34, 31000 Osijek, najkasnije do 5. veljače 2019. godine.

Više informacija o programu možete pročitati OVDJE, a za sve dodatne informacije možete se obratiti na 031/213-255 ili na info@zaklada-slagalica.hr Windows 10 Pro.

Javni poziv_udruge

Pristupnica udruge

OBJAVLJENO 24. siječnja, 2019 u kategoriji Civilno društvo
PODIJELI
TAGOVI

Catchable fatal error: Object of class stdClass could not be converted to string in /home/ravidra/public_html/wp-includes/l10n.php on line 1165