NOVOSTI

← Povratak na Novosti

Poziv: Umjetnost i kultura online

Ministarstvo kulture objavilo je otvoreni trajni poziv na dostavu projektnih prijedloga pod nazivom „Umjetnost i kultura online“.

Poziv Umjetnost i kultura online usmjeren je na povećanje socijalne uključenosti osoba mlađih od 25 i starijih od 54 godine sudjelovanjem u kulturnim i umjetničkim aktivnostima putem interneta 연애의 발견 6회 다운로드. Pozivom će se financirati aktivnosti pripreme i provedbe online participativnih umjetničkih i kulturnih aktivnosti usmjerenih na socijalno uključivanje pripadnika ciljanih skupina Windows basic font download.

Poziv se provodi u okviru specifičnog cilja 9.i.1 Borba protiv siromaštva i socijalne isključenosti kroz promociju integracije na tržište rada i socijalne integracije ranjivih skupina, i borba protiv svih oblika diskriminacije Win Eleven 2015 download.

Pozivom će se financirati aktivnosti pripreme i provedbe online participativnih umjetničkih i kulturnih aktivnosti usmjerenih na socijalno uključivanje pripadnika ciljanih skupina bandizip 다운로드.

Prihvatljivi prijavitelji:

  • organizacije civilnog društva (umjetničke organizacije, udruge koje djeluju u području kulture i umjetnosti)

Prihvatljivi partneri:

  • organizacija civilnog društva (umjetnička organizacija, udruga),
  • javna ustanova u kulturi,
  • jedinica lokalne ili područne (regionalne) samouprave

Ukupni iznos bespovratnih sredstava iznosi 25.000.000,00 HRK Windows 95 iso download.

Iznos bespovratnih sredstava po projektnom prijedlogu: 

  • najmanji iznos zatraženih bespovratnih sredstava može biti 100.000,00 HRK,
  • najviši iznos zatraženih bespovratnih sredstava može biti 500.000,00 HRK.

Udio financiranja po pojedinom projektu iznosi 100 % prihvatljivih troškova, od čega je 85 % osigurano iz sredstava Europskog socijalnog fonda, dok će obavezni udio nacionalnog sufinanciranja od 15 % osigurati Ministarstvo kulture iz Državnog proračuna Republike Hrvatske.

Planirano trajanje provedbe projekata:

  • 6 do 12 mjeseci od dana sklapanja Ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava.

Rok za podnošenje projektnih prijedloga: poziv je otvoren od 18. svibnja 2020., a ističe danom odobrenja posljednjeg projektnog prijedloga koji udovolji svim kriterijima, a kojim se iscrpljuju raspoloživa financijska sredstva, odnosno najkasnije do 31. prosinca 2020.

Detaljnije informacije o pozivu potražite OVDJE.

OBJAVLJENO 19. svibnja, 2020 u kategoriji Kultura
PODIJELI
TAGOVI

Catchable fatal error: Object of class stdClass could not be converted to string in /home/ravidra/public_html/wp-includes/l10n.php on line 1165